2bebegim Selamlar kizlar 4 aylık bebeğim var. Emziriyorum. Bu akşam baya fark ettim saçlarım dökülüyor, vitamin kaybindanmi acaba yaşayan oldumu? Ne yapmak lazım, hemen Dr ada gitmek istemiyorum🥴
Hulya0129 2bebegim anneyi tanıyor diye dökülüyor derler 😂 ben tiroid hastasi olduğum için sürekli dökülür saçım sıkmayın canınızı olur öyle düzelir yani😊
Pinkgold 2bebegim benimde bebeğim 4 aylık aynı şekilde saçlarım dökülüyor her banyodan sonra taradığımda gördükçe üzülüyorum baya baya dökülüyor yani oyüzden saçımı örüyorum devamlı görmüym diye elimi attıkça geliyor saçlarım bebek anneyi tanıdğı için dökülüyormuş oxiplex sprey kullanıyorum biraz iyi geldi saçıma
Nur6635 2bebegim kel kalmadan bu dönemi atlatan yok maalesef 😂😂 biz 10 aylığız hala dökülüyor saçlarım birde canı sağolsun 2 tel saçım var onu da kızım çekip kopartıyor büyük ihtimalle kan değerleriniz düşmüştür onun dışında emziren annelerde de vitamin kaybına bağlı dökülme olabiliyor geçmiş olsun
Gokturk_ 2bebegim Bebek 3 aylık olunca anneyi komple sömürmeye başladığı için maalesef saç dökülmeleri başlar .O zamanlar da benim her çekişte avuç avuç dökülürdü gittim baş edemeyip kestirmiştim .Bir süre devam edip durmuştu.Şimdi 15 gündür gene başladı her çekişte avuç avuç kan tahlilleri verdim ve vitaminlerim yerinde lakin kanım öyle düşmüş ki ,doktor biraz daha düşerse kan takviyesi vermemiz gerekecek dedi .Yani 28 senedir hiç bir kez bile düşmemiş hatta kanım çoktu kan verirdim normale bile inmemişti yüksekti hep bu görüntü şaşırttı beni .Yarın gideceğim büyük ihtimalle ilaç yazacak .Ve saçlarıma baktım yaptırmayı düşünüyorum.Birde yılan yağı şampuanı varmış onu alıp kullanıcam .Yoksa saç kalmayacak zaten seyrek .
asliigl Benim de bebeğim 3 aylık oldu dökülmeye başladı. Avuç avuç dökülüyo ama resmen. Sanki saçım azalmış gibi geliyo. Doğumdan sonra normal falan dediler ama aşırı moral bozucu
2bebegim Kan değerlerime kadın doğuma gitmiştim kontrole o istedi herşey normal çıktı. Emdiği için donemseldir diyelim o zaman çok teşekkürler herkese 🥰