Ozge23 Kızlar bugün 4.ay aşımızı olduk. Hemşire bize bu kan damlasını verdiler. Öncelikle bunu vermek için bebeğin kan değerlerine bakılması gerekmiyor mu ? Ve bu damlayı kullanıp iyi yada kötü bi durumla karşılaşan oldu mu ? İçeriğinde paraben olduğunu duydum ve kullanmama taraftarıyım.
Roniya Ozge23 bize de vermişti hemşire eve sokmadan çöpe attım. Doktordan paraben şeker olmayan kabızlık yapmayan bir kan ilacı önerisi istedim. Ferro mix şase paketi önermişti bende onu kullanıyorum
Cglmsl Ozge23 değere bakmadan veriyolar çünkü anne karnında depoladığı demiri 4. Ayına kadar tüketmiş oluyorlar. Parabensiz olanı kullanın lütfen. 9. Ayda kan tahlili isteyecekler ☺️
doruknaz Ozge23 bizdede verdi katkılı diye kullanmadık . +2 değerlikli newvit kan damlası kullanıyoruz. keçiboynuzu özüyle tatlandırılmış.
nesli_han12a Ozge23 adet edinmişler bakmadan etmeden veriyorlar belki ihtiyacı yok kullanmayacak zaten verdikleri de bişeye benzese içinde vitamin dışında ne sarsan var alkolünden tut paraben e kadar. Zarçtwn bizim ülkede sağlık bu kadar ucuz . Yurdışında asla yapmazlar çoçukların gelişimiyle böyle oynamazlar ha. Bize de verdi hemen eve geldim açtım prospektüsü baktım paraben ben bunu kullanmam dedim duruyo öylece doktoruma sordum bestiron kullanabilirsin dedi onu kullanıyoruz 50-60 civarında 2 Aydın kullanıyoruz bitmedi daha . Sağlık ocağının verdiği devit3 de zararlı içindekilere google san bakın neler göreceksiniz 🤭onu da kullanmıyoruz biz
Ozge23 Roniya not alıyorum ilacın ismini verdikleri ilacı kullanmayı bende düşünmüyorum danışıcam doktoruma
Seheremre Kesinlikle bebegin kan degerlerine bakilip verilmesi gerekiyorr, bizede verdiler bende kullanmiyorum, bn onjn yerine hergun 1 cay kasigi pekmez veriyorum bebegime pekmezi sulandiriyorum tabi.
Ozge23 Seheremre evet değerlere bakılmadan nasıl hemen verebiliyorlar kafalarına göre anlamıyorum. Verdikleri demir ilacinida kullanmadım kendim temin ettim demir ilacının içindede paraben vardı çünkü. Bebeğimiz ne kadarlık pekmez veriyorsunuz
doruknaz Seheremre bizede değerlere bakılmadan verildi ama biz bandırıp öyle verdik alerji doktorumuz 7. aya kadar önermiyorum kesin test yapalım eksikse devam ederiz dedi. 6. aydan beri sabah aç karnına dut pekmezi ve kahvaltıda keçiboynuzu pekmezi vermeme rağmen çok düşüktü . şimdi tekrar yüksek miktarda damlaya başladık. pekmezin yeterli geleceğini sanmıyorum . ama tabi her bebek yapısı bünyesi bir degil . test yapılıp öyle başlanması en doğrusu gibi geliyor bana. d vitaminimiz de düşüktü diye test yapıldıktan sonra yükleme yapıldı toksin seviyesine çıkmış tekrar yaptırdığımda. 1 ay damlayı kestim ancak normale döndü. bi ayar tutturamadık ilaçlarda. alerji testleri vs derken delik deşik oldu oğlumun eli kolu
deletedmom719 Seheremre benim arkadaşım da aynı şekilde Pekmez vermişti kan ilacı yerime ama sonra aşırı kansızlık çıktı. Doktor kızmıştı kan ilacını kullanmadığı için. Ay ı şey olmadığını söylemiş.
Roniya Ozge23 kullandığımız kremleri şampuanları bezleri araştırırken direkt ağız yoluyla paraben içeren bir şeyi hayatta vermem çocuğuma. Neden veriyorlar sağlık ocağından anlamış değilim
Ozge23 Roniya buna bende anlam veremiyorum çıkartti koydu elime başka kullanmaya dedi. Ne değerlere bakıldı nede başka bisey ne rahatlar
Ozge23 deleted1444 çoğu anne kabız yaptığını kakadan kan geldiğini söyledi. Ve içeriğinde paraben var 🙄
Ozge23 Cglmsl mesela bunun iceriginde evet paraben var doktorun verdiği başka ilaca nasıl güveneceğim 🙄
Asafeymeninannesi deleted1444 Geçen verdiğim gibi tükürdü ne bende nede onda üst baş kalmadı. Direk limon sıkıp beklettim. Ardından arielli suda iyice çitiledim,öylece suda beklettim. Sabahına makineye attım leke namına bişi kalmamıştı 😊
Asafeymeninannesi deleted1444 Allah razı olsun 🤗 Bekletmiş olduğum lekeler o denli çıkmadı ama. Yazlık kıyafetlerimiz lekeleriyle selamlıyor bizi ☺️ Deneyin bakalım, umarım işe yarar ☘️
Ozge23 nesli_han12a kullanmaya başlamadan önce burda bir kaç kişi sormuştu bu kan damlasını öyle araştırmıştım içeriğini bugünde elime tutusturuverdi hemşire. Devit 3 de verdi onuda kullanmadım zaten duruyor öylece. Sizin ilacı da sorucam doktoruma. Çocuk doktoruna mi sordunuz yoksa aile hekimine mi ?
Gamzeren13 Ozge23 bizede verdi 2 gün zor kullandım tükürdü hep bebeğim birde kabızlık yaptı zaten kabızlık sorunumuz vardı o dönem şimdi yok sidefer aldım onu hem severek içiyor hemde kabızlık yapmıyor
Ozge23 Gamzeren13 eşim bugün sidefer aldı ama nasıl kullanılacağını sormamış nasıl kullanıyorsunuz acaba ?
doruknaz Ozge23 hayır baya bir araştırdım. bunu kullanmak istiyorum uygun mu dedim doktoruma evet dedi . katkısız ve +2 değerlikli olduğu için. biraz pahalı ama içim rahat 😊
nesli_han12a Ozge23 kan damlasını ben araştırmıştım zaten doktorum da. Tesadüfen aynı damlayı söyledi doğal içeriği sadece portakal tadı var o kadar