Zerdalicekirdegi Kızlar bebeğim 6.5 aylık gece uykusuna dalıp sonra hemen çığlık atarak uyanıyor uykularından hep çığlıkla kalkıp zor sakinleşiyor çok üzülüyorum var mı sizde de böyl edurumlar fikriniz nedir
Nuurrdi Zerdalicekirdegi bizdede durum aynı. Gecede 20 kez uyanıyordur bazen çok bağırıyor bazen emzigi veriyorum geri uyuyor. Diş çıkarıyor iki tane.
Nuurrdi Zerdalicekirdegi dr osman gönülal uzun bir süreç olduğundan bahsediyor. Gözükmeden önceside varmış. Youtubede videosu var izlemediyseniz
Mahimdeniz Zerdalicekirdegi bizim de dişler gözükmüyor ya kaç kişiye gösterdim diş yok dedi ama artık çık yoruldum 🥲🙃
Busra986532 Zerdalicekirdegi ben dua yazdırdım cevşen yaptrdım 1 gün sonra kesilmişti şükür çok fayda gördüm. İlk aylar öyleydi. Sonrada diş dönemi arada yapoyordu diştende olabilir
edanur_dilek20 Mahimdeniz diş damaktan patlayacakki gözüksün canım ve o patlarken ağrı yapar ve huysuzluk
Eglenogren Zerdalicekirdegi benim bebeğim 6 aylıktan beri ara ara hep böyle. Bazı geceler sürekli çığlıkla uyanıyoruz gerçekten yıpratıcı oluyor. Şuan 9 aylık. Gece terörü deniliyormuş bu duruma. Maalesef bir çözümü de yok
edanur_dilek20 Zerdalicekirdegi diş ağrısı genelde gece uykudan ağlayarak uyandırır canım geceleri calpol ver uyusun daha rahat uyur ben öyle yapmıştım fayda bulmuştum