Sibel-esi Merhabalar, kizim 11 ay ve 9 günlük. 1 haftadir bezini degistirmeme izin vermiyor (agliyor ve kalkip oturuyor). Banyo yaptirirkende oturmak istemiyor, ayakta durmak istiyor ve agliyor. Böyle bir dönemden gecen var mi? Ne gibi önerileriniz var?
AdenLinaa Sibel-esi ah ah banyoda savaşıyoruz resmen çığlık çığlığa o su kafasına değmiyecek bezi artık ayakta bağlıyorum mecbur asla yatmıyor kendi kendine geçecek heralde 🙋🏻♀️
aliarasguler Sibel-esi oğlum 10 ay 11 günlük banyodan nefret ediyor savaş veriyoruz altını değiştirirken tekrar bağlatmak istmeiyor çırpınıyor kalkıp kaçmaya çalışıyor ama çözüm henüz bulamadım🥲
B1elf Sibel-esi evet bizimde o zamanlar başladı 16 aylık olana kadar sürdü şuan 19 aylık alt sorununu saçma sapan hikayeler anlatarak çözdüm yüksek sesle timsah dinozorlar birşey uyduruyorum dikkatinj çekip dinliyor banyoyu da beraber girdik ona suyla oynaması için fırsat verdim yanında ben yikandim o taburede oturdu sonra alıştı hergün gelip banyo banyo diyor çişini yapınca da ıslak mendilini getirip önüme yatıyor
Marbling35 Sibel-esi benim oglumda alt degistirmede oyle ozellikle kaka da cok zor anlar yasiyorum elini.surekli pipisine getiriyo bende farkli seyler veriyorum eline dikkatini ceksin diye oyle oyle idarw ediyorum
gulsumyeter2415 Sibel-esi 3.5 yaşındaki oğlum nefret edio banyoo diyince kıyametler savaşlar bez olayı tuvalet eğitimi olmadan önce bizde oyleydik