noluyasanagenemiros Kızlr sütüm tayzikli geliyor çok sinirleniyor emmiyor sağıyorum bi süre sonra yine veriyorum yine istemiyor 1,2 dk emiyor bırakıyor yine sinirleniyor napıcam sağdığımo veriyorum ama sürekli sürekli de 120 cc çıkmıyor ki 2 saatte bir
Arenim_ noluyasanagenemiros bu arada mama takviyesi de yaptım mecbur çünkü dedğin gibi sağarak onu doyurmam mümkün değildi
Kubra4745 noluyasanagenemiros ay benim bebekte aynı resmen ağzına vermeye çalıştıkça bağırarak ağlıyor 1 ay 19 günlük inşallah geçer bu günler 😭
Arenim_ noluyasanagenemiros 2.ayda aynı şeyi ben yaşadım. Kabus gibiydi o günleri hatırlamak istemiyorum. Memeyi bırakırsa daha 2 aylık napıcam ben diye oturup ağlardım. Mıtsuz mutsuz geziodum resmen. Emzirmeye çalıştıkça deli gibi ağlar morarırdı. Sağdım verdim mecbur. Ama ara ara hep teklif ettim. Sonunda ben kazandım çok şükğr tekrar emmeye başladı ama 2 3hafta sürmüştür bu. Hiç canını sıkma teklif et ama zorlama eninde sonunda emiyolar
Annelikmaceram Arenim_ bebeğimin 2 aylık olmasına 2gün kaldı geceleri sütüm daha çok ama gündğz gışkırmasada damlıyor. Ama bebeğim göğsüme gelince çok ağlıyor o yüzden memeyi tutamıyor sonra uykuyada dalamıyor çok ağlıyor sizce meme reddi mi huymu güvenli öi bağlanamadık ne yapmalıyım bilmiyorum
Arenim_ Annelikmaceram hiç aklına öyle şeyler getirme cnm. Yazdığım gibi aynı şeyleri ben yaşadım savaş verioduk resmen. Ayakta emzirirdim yürüyerek 2 damla alsın diye. Çok zordu seni o kadar ii anlıyorum ki. Ama sabret geçio bence atak bu baksana hepimz aynı dönemde yaşamışız. Aağ sütünü ki sütün kesilmesin. Ara ara da teklif et bikaç haftaya düzelcek emin ol. Stres yapma hiç üzme kendini düzelio sadce zaman ve sabır
Annelikmaceram Arenim_ azda olsa rahatladım teşekkür ederim sabır sebat göstermem lazım Rabbim hepimixin yardımcısı olsun .
Arenim_ noluyasanagenemiros o pek geçmio ama ondan emmiyo değil ya ondan olduğunu düşünüosan hafif yatarak emzir o zaman tazyik azalıo