Vldn0212 Size tepki olarak anlamlı şekilde ne zaman gülümsemeye başladı bebekleriniz benim ki 26 günlük ara sıra kendi kendine gülüyor ama bize tepki olarak gülmüyor henüz küçük ama ne zaman güler merak ediyorum
Deletedmom_117 Vldn0212 kendi ekdnine bı haftalikkenden beri guluyo bizede bı aylıktan beri guluyo ama 66 günlük şuan daha çok guluyo
benuykukadiniyimm Vldn0212 2 aylık olduğunda gülmeye başlamıştı ☺️çenesine dokunup ağzımla öpücük yapıyordum gülüyordu 😅 tam 4 aylıkken de babası gıdı gıdı yapıp ayaklarından karnına doğru parmaklarını üzerinde yürütünce gıdıklanıp kahkaha atarak gülmüştü fındığım🥲
Adelsmomm Vldn0212 Refleks gülmeleri 2.haftadan sonra başladı şimdi 2 aylık olcaz tepki olarak gülmeye başladı🥰🙏🏼
Eflinim_2022 Vldn0212 teşekkür ederiz sizinki cok küçük daha oda 2-2 buçuk olunca gülecektir insan hemen gülsün istiyor ☺️
nazlii1_ Vldn0212 2.5-3 aylıkken kahkahali gülmüştü sonra ara ara güldü şimdi 5 aylık olduk çoğu şeye gülmeye başladı gibi
Vldn0212 Eflinim_2022 kesinlikle öyle uykusunda gülünce bile içim eriyor gözlerime bakıp gülse yerim onu galiba🥹
Masalkizinannesi Vldn0212 dogdugundan beri güleç bir bebekti o zaman refleks diyorduk ama 10 aylık hala herseye gülüyor 😊