aryasmom5 Kızlar bebeğim 50 günlük ilk doğduğunda beyazdı esmer değildi şuanda bazen bakıyorum açık tenli bazen bakıyorum koyu ama sadece yüzü değişiyor elleri falan yüzüne göre baya beyaz çok merak ediyorum sizce ne oluyor😊
beyzzsenturkk_ aryasmom5 kızım ilk doğduğunda simsiyahtı zamanla açıldı kaşları saçları falan siyahtan turuncumsu renge sonra sarıya sonra kestane gibi biseye döndü daha döner diyorlar bilemedim
Zeliff aryasmom5 zamanla değişiyor. Benim kızım ilk doğduğunda baya baya esmerdi şuan iki buçuk yaşında teni bembeyaz saçları açık kahve kumral arası. Eşimde bende esmer olduğumuz için öyle kalır sandık ama ağardı gitti hatta ben fotoğrafla anlatayım
eylulcakir aryasmom5 sarılık olan çocuklarda öyle olur 3 4 aya ellerinin rengi neyse ona dönecektir yüzü de
Deletedmom_123 3-4 aylıkken açılıyor çoğu benim yeğenim aşırı esmerdi ben zift gibi maşallah derdim djdjjdd çocuk aşırı beyazladı benim bebeğimde tam tersi ilk doğduğunda pamuk gibi teni vardı şimdi vücudu esmer kafası sarı Tarık Mengüç gibi 😄😄😄
Deletedmom_123 aryasmom5 yok dediğim gibi benim bebeğim yeni doğduğunda teni bembeyazdı ama şu an esmer gibi buğday tenli bu dizleri falan esmer baya
aliarasguler Deletedmom_123 çocuğun asıl ten rengi oturmadığı için,gelişim aşamasındalar bebişler o aylarda, belli bir aya kadar tam net olmaz benim oğlumda kapkara esmer doğdu gittikçe açıldı bembeyaz teni var çocuğumun🩷
Gamzesa Elleri beyazsa yüzü de beyazlar benim kızımda esmer dogdu elleri bembeyazdı şimdi 6 aylık teni yüzü beyaz
Lillas Zeliff ay maşallah aynı benim oğlum gibi 😅 benim oğlusumda bazen esmer bazen beyaz oluyo 3 aylık olacak ama uzamış sarılık var tabi bilemiyorum, sizinkide oluyor muydu öyle bazen bembeyaz bazen simsiyah oluyor yüzü
Zeliff Lillas yok bizimki direk esmerdi hiç satılıkta geçirmedik değişmedi rengi. Şuan 3 yaşında beyaz tenli açık kahve saçlı