Gzmceylan Oğlum 2.5- 3 yaş arası ve az yemek yiyor boyuna gidiyor ve kilo almıyor sizde ne yapabilirim. Siz neler yapıyorsunuz anneler 😑
HasGok-001 Gzmceylan Valla yesede yaramıyor 2 yaşında oğlum çok yiyor mesela kaç öğün yiyor bilmiyorum bile ama hiç almıyor
livanurvealpinannesi61 Gzmceylan bünye ile alakalı sanırım benim kızım yese alır ama oğlum yediği halde almıyor
Maya1 Gzmceylan bizjm de öyle. 12.5 kiloyu anca koyafetler ile tartarsam goruyorum . 8 aydır gram almadı:)) argivit kullaniyoruz. D vitamini ve omega 3
Gzmceylan HasGok-001 yaaaa 😥nıye böyle oluyor ki acaba genetik bir durum mu bazen düşünmekten ne yapacağımı bilemiyorum bende
HasGok-001 Gzmceylan hiç bilmiyorum inan ki doğum kilosu 3.400 dü şu an 10 kilo raporlu mama da kullandık ama o bile aldırmadı
Gzmceylan HasGok-001 sağlıklaro yerinde ise sorun olmaz aslında ama işte çevre baskı yapınca anne olarak yıpranıyoruz.
Gzmceylan Uyukizim-33 bende tam tersi çocuğun bünyesi böyledir diyorum kaynanamlara geldik mi herkes başlar bişy demeye bı seferde sinir oluyorum
Hndealnathn Yemiyor yemiyor yemiyor malesef. Gören geçen yazdan bu yaza daha zayıf diyor. Napayım tüm tahlilleri sorunsuz şükür bugününe
Gzmceylan Hndealnathn çok şükür sağlıklı olsunlar da artık zayıflığı önemli değil boya gidiyorlar bide o yüzden de zayıf görünüyorlar