Yasse1208 Merhaba mayıs bebeği anneleri 🥰 süreç nasıl ilerliyor ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz, uyku düzeni oluşturabildiniz mi biraz sohbet edelim ❤️
Madamehappyyyyy Yasse1208 Düzen falan yok bam bam bam 😂 her gün ayrı bir huyu ayrı bir macera :) activitemiz 42 derece de duş almak sonra bol bol emiyor🥹🥹
ArvenMom Yasse1208 3.5 aylık olduk uyku düzenimiz var tummy time çok seviyor piyanolu oyun halısınıda oyuncaklar aşırı dikkatini çekiyor eğitici ingilizce müzikler açıyorum siyah ekran sesler dikkatini çekiyor gülüyo kitap okuyorum kitaptaki resimlere gülüyor iştahı çok yerinde dışarıda olmaya bayılıyo bebek arabasını normal arabayı müzikte uyumayı seviyor duş almaya bayılıyo balık gibi sadece şu ara sanki 4 ay atağı geliyo gibi arada bi huzursuzlanıyo uykuya direnme oluyo nadirde olsa kucak temas istiyor
Ikiprensesmom_ Yasse1208 3 ay 11 günlugüz güluşuyoruz agu diyor emisiyoruz ve banyo yapiyoruz uyku düzenimizi olusturamadik henüz
Yasse1208 Sifremiunuttumm 😂😂😂 burada bazen görüyorum düzen oluşturmuş olanlar da var ondan sormak istedim 😍
Yasse1208 ArvenMom masallah ne güzel🙏🏻 evet 4. Ayın meşhur atağı kapımızda gibi🥲 memeyle kavgalar huzursuzluklar yavaş yavaş başlıyor sanki
ArvenMom Yasse1208 valla 4 ay atağı gümbür gümbür geliyo böyle arada evet diyorum evet hissetiriyor gülmekle ağlamak arasında kalıyorum 😵💫😵💫
_-zynp-_ Yasse1208 3 aylık olacağız 3 gün sonra hergün uyku düzenimiz değişiyor gündüz kucağımda uyursa uyuyor o da yarım saat devamlı meme iki dk yalnız kalmak istemiyor dışarı çıkamıyorum o yüzden meme vermeyince krize giriyor yapışığız birazcık 🤭🫣
Yasse1208 _-zynp-_ evet ben de bebekle dışarı çıkmaya korkuyorum , çok özeniyorum bebeğiyle dışarda olanlara 🥹
_-zynp-_ Yasse1208 bende bende yeni taşındık bu şehre kimsemde yok arada gelen oluyor ama insan bunalıyor 🙄
Ozgee59 Yasse1208 3ay 18günlük oldu😊 uyku düzeni var gibiydi 4.ay atağıyla bozulacak sanki🥲 tummy time yaptırıyorum biraz sinirleniyor ama oyuncaklarla oyalıyorum daha uzun dursun diye. Bide gıdıklayınca sesli gülmeye başladı çok tatlı😬