Kbradmrk Oğlum icin almıştım ama sevmediği icin hiç kullanamadık . Sadece 5 dk otutturabildik düşünen olursa fiyatta yardımcı olabilirim
Mlk026 Kbradmrk oğlunuz kaç yaşında suyu mu sevmedi simiti mi ben de düşünüyorum almayı ama benim ki de korkar mı diye düşündüm
Kbradmrk Merveozerr96 670 tlye almıstım 550 tl düsünürüm düşündüğünüz bi fiyat olursa yardımcı olmaya çalısıyorum yeni almıstım
Kbradmrk Mlk026 şöyle söyleyim sudan hic korkmadı sevmemesnin sebbei cok hiperaktif olması çevremde çoğu insan aldı hep memnun kaldılar ama oğlumu ben 5 dk bile sabit bir yerde tutamadıgım icin içinde durmak istemedi 21 aylık
Selimikomom Kbradmrk ya bende böyle bir şey istiyordum eşim gitmiş yataklı almış benim oğlumda içinde duruyor ama bir süre sonra sıkılıyor sabit durmaktan eğer bunuda almak istesem evde koca koca 3 tane simit olacak keşke önceden görseydim 🫠
Kbradmrk Selimikomom Bizde bunu çok begenerek almıştık ama içinde durduramıyoruz aslında kendi hareketi açısından baya kullanışlı oluyor çok yer kaplamıyo aslında havasını indirdiginizde normal bi simit kadar kalıyor