Heymomyy Kızlar lazer göz çizdiren var mı? Güncel fiyatlar nedir biliyor musunuz? Ve tahmini kaç yaşından sonra çizdirmek daha uygun olur tekrarlamaması için
Ceycey001 Heymomyy bende bekleyeyim 2 sene once 10 bin falandı suan ne bilmiyoeum 31 yasındayım miyop astigmat var bendede
cocomelon33 Heymomyy bir ay önce eşim oldu fiyat 16 bin ile 22 bin arası dediler muayeneden sonra eşime uygun olan 18 bin olan türüymüş.30lu yaşlarda olması öneriliyor eşim 29 yaşında oldu.
Glcntna Heymomyy 6 yıl önce dünya gözde ameliyat oldum çizdirdim . Ama numaram tekrar yükseldi yine . İstanbul göze gittim geçen ay birsürü film falan çektiler vs tekrar çizebiliriz dediler . Ama beneğim var ilk hafta sıkıntılı oluyor. O yüzden lens yazdırdım . Ameliyatada 20 bin dedi ama tekrar bozulursa diyede olmak istemiyorum artık
Mrv_cnl Heymomyy birçok test yapılıyor ve birkaç farklı yöntem var size en uygununu bulmanız önemli. Kornea kalınlığınız önemli. Bütün bunlar birleşince biri size uygun çıkar muhakkak. Notouch yaptırdım ben 2,5 oldu neredeyse dünya gözde 6bin ₺ olmuştum