afrAybars MiraySu55 buz lazer diye geçiyomuş kuzum adı zaten herhalde o da aynı etkiyi veriyodur bi gidiyim deneyim de inşallah kolay geçer ilk seans geçse diğerleri sıkıntı değil 😂
MiraySu55 afrAybars buz lazeri bilmiyorum sonucunu sever misin onuda bilmiyorum öven duymadım çevremde buz lazeri o yüzdrn bende gitmedim buz lazere🫣
Duygu007 afrAybars valla agri esigi dusuk olan ben ve maymun gibi killi olan ben 3. Seanstayim suan hic bi kilim kalmadi desem yeridir ilk aci cok olmustu ama uyuşturucu krem aldim hic hissetmeden griirp cikiyorum ama emin olun aciya değer
Duygu007 afrAybars kalirsin canm bnm insallh dedigim gibi acidan korkuyosan uyuşturucu krem almistim ismini verebilirim ozel bolkede cok ise yariyor nasil kullanilacaginida soylerim
Papiii EbruOguz29 kaç seferde boyle purussuzluye variyor insan?Ve ne kadar surede tamamen azaliyor cikinxa ne kdar xikiyor mesela bende basliyxamda
afrAybars MiraySu55 gidip görcem bakalım kuzum ağrısını azaltan bi işlem sanırım farklı bişey olduğunu sanmıyorum
Bebetonunannesi16 MiraySu55 ben buz lazere gidiyorum canım acıyo ilk başlarda sonra acısı azalıyo bide baya döküldü benim koltuk altım çok az kaldı bikinşnşn üstüde alt kısmı var biraz ama eskisi gibi değil normalde ağdaya gidiyorum kompleye bikini bacak kolaltı 250tl lazere 200veriyorum daha mantıklı geliyo
Didemipekkkkkkk Kozlar selam,aranızda Dilan Polat şubelerinde yaptıran var mı? Evim Çekmeköy şubesine takım ama çok güvenemiyorum
reynwoman Didemipekkkkkkk ben yaptırdım koltuk altı ve genital 8 seans girmeme rağmen ne kol altı ne genital bölgem hiç bitmedi her gittiğimde söylememe rağmen bir dahaki seansa azalır diye diye oyaladılar seans sayım bittiği zaman söyledim bitme olmadı hala kıl çıkıyor diye ki tüy bile olmadı kıl olarak hala bu sefer işte sizin tüyünüz bilmem ne demeye başladılar ki öyle kalın sert kıllı biri değilim şikayetlenmeye başlayınca bi afra tafralara girdiler instagramda göründükleri gibi asla değiller
afrAybars Kocamdaaakocammm benim bu gideceğim yer Türkiye geneli 146 şubemiz var demişti İstanbulda da kesin vardır canım memnun kalırsam ilk seans sonrası yazarım sana
afrAybars Kocamdaaakocammm canıım ben bugün ilk seansa gittim ve çok memnun kaldım acısı yok denecek kadar azdı bir araştır istersen
Bebetonunannesi16 afrAybars bende acımıştı uyuşturan losyon aldım sürdüm azaldı acısı cihaza göre değişiyo sanırım 5.seansıma gittim geçen gün ve gittikçe acısı azalıyo tüyler bittikçe ve ısısı yüksekken daha etkili oluyo biraz dayan canım sonuç çok üyi benim ısıyı yükseltmeden önce dökülmüyodu ısısını yükselttirdim baya döküldü azaldı
Birbebekmeselesi0 EbruOguz29 ben de izmirde aynı cihazda lazer epilasyona gidiyorum siz iyi sonuç almışsınız ne güzel ama bej aynı etkiyi alamadım 8. Seanstayim hala var kaç derecede atış yaptiriyorsunuz