waffle-seven-anne Kizlar sorum başlıkta. Tarttirirken bebislerden kac gram dusuyorsunuz. Hemsire 200 gram dedi ama bana biraz fazla geldi yaz ayinda oldugumuz icin kıyafetleri ince. Grama mi takildin demeyin merak ettim sadece 😂😂😂😂
Ececiiim waffle-seven-anne bizim doktorumuz beziyle tartıyo kıyafet olmadan daha sağlıklı diyor bu şekilde
aybikreis waffle-seven-anne aynı tartıda aynı kıyafetle tartıp düşmüyoruz. Geçen aya göre artışı öyle hesaplıyoruz ama 200 gram düşülür. Boş bez 20 gram zaten, doluyken 100 gram olur. Kıyafetler de 100 200 var
busravebebegi waffle-seven-anne 7.300 kilo canım tartıdada 200 gram düşüyorlar ama buara atletle götürüyorum düşmüyorlar o yüzden
waffle-seven-anne aybikreis bende kilo alimini o sekilde hesapliyorum ayni kiyafaletlerle tarttiriyorum sadece kilosu tam kac onu hesaplamak icin sordum canim her hemsire farkli diyor 😌
aybikreis waffle-seven-anne o yüzden her yerde tartmadan lazım. Sağlık ocağı ve doktor tartısı arasında 300 gram oynuyor aynı kıyafetle. Ben doktorunkini esas alıyorum
waffle-seven-anne Mira__ bende bu sefer 4. Ay kontrolune gittigimde ince zibiniyla tarttircam 😂 kilosu iyi ama kafama takiliyo o yuzden bi bakicam kac gram oynuuo 😂
Mira__ waffle-seven-anne hastanede mi ? orada bezine kadar çıkarıyorlar biz genelde sağlık ocağında tartılıyoruz üniversite de komple soyuyorlar.
waffle-seven-anne Mira__ 1 aylik olana kadar hep bezle tarttilar bir ayi gecince kiyafetle tarttilar. Saglik ocagi da kıyafetle tartiyor
Lolik waffle-seven-anne zıbınla tartılıyor 200 gr düşüyor hastanede dr takibinde de sağlık ocağında da bu şekil yaptılar hep
Mira__ waffle-seven-anne evet sağlık ocağı bizimde zıbın bez oluyor ama üniversite soyuyorlar üstünde hiçbirşey kalmıyor o zamanlar rsv aşısı oluyorduk havalar çok soğuktu çırılçıplak soymuşlardı nasıl üzülmüştüm ama rsv aşısı da kilosuna göre vuruluyor dozlar ona göre yazılıyor eczaneden alınıyor