Ozice37 Merhaba bebeklere yapılan özel aşılar oluyor devletin dışında yaptırılan bunlardan yaptıran oldu mu ? Gerekli mi?
NilMomm Ozice37 merhaba. Evet menenjit ve rota virüsü aşıları. Yaptırdık biz. Yaptırmakta büyük fayda var tabi ki ama bütçesel olarakta insanları zorlayabiliyor. İyice artmış fiyatı diye duydum. O yüzden bir şey diyemiyorum.
Kubracns Ozice37 ben yeni yaptırdım yeğenim rota virüsü olmuş çok fena geçirmiş bir hafta hastanede yatmış o yüzden bende yaptırdım
Acemiannee000 Ozice37 Biz 2 doz rota aşısı olduk menenjit aşılarını da olmayı düşünüyoruz bence faydası vardır
teletabis Kesinlikle gerekli, hele ki ilerde çocuklarımız maalesef Suriyelilerle vs aynı okullara gideceği için ve bulaşıcı pek çok hastalık barındırdıkları için şart…
leyla23 bugün olduk rota aşısı 1400 tl, olmazsa ilerde virüsü kapar allah korusun ölüme kadar yolu var, bari hafif atlatır
Hndealnathn Kesinlikle gerekli.maddi açıdan evet çok yüksek fiyatlar ama söz konusu hastalıkların belirtilerini okudukça bir şekilde bulup buluşturduk 2 çocuğuma da tüm özel asilarini yaptirdim