T-24 Ebrarsuu Bana da bezini ayrı bi poşete koy demişlerdi niye dediğimde nimet olan kovaya atılmaz denildi çocugu korkuturlar denildi bide geceleri bezi dışardaki çöpe atmamayı tercih ediyorum
Ebrarsuu T-24 ama cop bidonunda kediler kopekler ve kuslar onlari yerken karisiyo zaten cunku hemen er poset yirtiliyo o zamanda nimetin oldugu yerde olmuyo mu ki
Slndnz Ebrarsuu ben ayakla basmalı kapaklılardan kullanıyorum içine de çöp poşeti koyuyorum dolunca da poşeti bağlayıp atıyorum fazla koku olmuyor Tabii günlük atmak lazım
Ebrarsuu [silindi] evet buda olur aslinda ama bizim dis kapinin orda yetrli alan yok ve kaynim falan surekli gelip gecer ordan yolu kapatmis gibi olurum cop kovasiyla
[silindi] Ebrarsuu antrenizde falan bi köşe olabilir. Zaten günlük atılınca çok fazla büyük bişeye gerek kalmıyor. Bizde max 6-7 bez birikmiş oluyor. Kapıya yakın olunca bi süre sonra el alışkanlığı atılıyor çıkarken vs daha pratik.
Prensesinannesi25 Korbell kullanıyorum yatak odasında köşede duruyor zaten yatağın üstünde değiştiriyorum oraya atıyorum
Ebrarsuu Senayy aslinda bence cok sacma bisey ama bazen insanlar gunah diyo ben de anlmis degilim cop bidonunda veya coplerin toplandigi yerde hepsi icice daha karma oluyo o zaman gunah copculeremi gidiyo ne sacma seyler yaaa 🤔
Ebrarsuu Ymc_19 evet orasi oyle cabim aslinda ama ben torbayla bile atiyorum hani koku olmamasi icin ama gunah diyenler var yani bilemedim
Ebrarsuu Eslem_Somuncu neticede koyteynirdada birlesiyo canim posetlemi atiyosun bezleri yoksa direktmi
Emine93 Ebrarsuu korbell çöp kovası mutlaka tavsiye ederim istedğiniz yerde durabilir, ama ben yimede banyoda kullanıyorum 😊
Ebrarsuu Emine93 anladim canim tesekkur ederim balkondan sonra buda fiyati uygunsa benim icin alabilirim 🙄🤗
Cansum172 Ebrarsuu evet bu sekıl durum olmasaydııı balkona bir kova yapardım ona atardım en azından koku olmaz akşamları da direk cope
T-24 Ebrarsuu dışarda karışıyodur tabiki de ama büyüklerimiz öyle dedi bende uyguluyorum ve bu şey çoğu bebekli evde var bi zararınıda görmedim açıkçası