Kızlar bilgi paylaşımına buyurun..
Bebeklerinize kesinlikle yemesi gerektiğini düşündüğünüz hergun mutlaka su sebepten dolayı şu vitaminden dolayı diyerek verdiğiniz besinler içecekler neler ?
👉🏻 Mesela ben ;
✨ Günde 1 yumurta kesinlikle vermeye gayret ediyorum
✨ Armut, şeftali hergun kesinlikle hayatımızda olmalı çünkü 💩 tutan bir çocuk olduğu için bağırsaklara lif lazım 🧐
✨ Yulaf çorbalarına katmaya çalışıyorum yine 💩 derdi yüzünden lif lazım 😂 tabi faydaları çok canım yulaf ❤️
✨ İzmir üzümüne şu sıralar yoğunluk vermeye çalışıyorum faydaları oldukça çok ve kalsiyum emilimini arttırıyormuş sütün yanına yerse çok iyi olur 👌🏻
✨ kaju ve fındık da vermeye çalışıyorum 💩 yüzünden yine bağırsak dostu bu Arkadaşlar bizimde dostumuz 😂
✨ ve süt ürünleri hergun veriyorum hangisini tercih ederse süt,yoğurt
✨ haftada 1 kez de kefir günü ilan ediyoruz hem faydası çok hemde yine bağırsak dostu olan ürün bizimde dostumuzdur diyerek sariliyoruz 😂💩
✨ kuru fasulye yada nohut da haftada 1 kez kesin pişirmeye çalışırım hem gelişimi için çok kıymetli hemde bağırsak dostu 💩😂👌🏻
✨ve mercimek iki üç gubde bir evimizde olur kocam bıktı artık içmiyor ama çocuğa lazım yapacak bişey yok oğluma yarasın çalışsın bağırsaklar 😂💩
Ben sanırım hep bağırsakları düşünerek hareket ediyorum napayım herkes muzdarip olduğuna yönelir 😂
sizin vazgeçilmez besinleriniz neler ?
Ne sebepten dolayı vazgeçilmeziniz?
Buyurun piste alalım sizi 😂🤸🤸