motherofLeyla Biricik_11 krem renk olabilir mi bu renge başka bi alternatif yok gibi yada siyah yada beyaz 🤷🏻♀️
Biricik_11 Mikoiledikonunannesi Yeni almadım 2 yıl önce abimin düğünü için almıştım. O zamnlar pudra rengi şal takmıştım. Farklı bi renk denemek istedim
BebekC Bu elbiseye kendi rengi dışında bi renk pek gitmez gibi. Ama henüz almadıysanız başka model bakın derim.
Biricik_11 BebekC 2 yıl önce aldığım bir elbise aynı renk çok mu mavi mavi olur bilemedim ki Aslında düğün için başka bir elbise aldım. Ama herkes abiye giyiyor abartılı yanlarında çok sade olur diye bunu değerlendireyim dedim😁😁
Biricik_11 Rabicean Ya aslında düğün için başka bir elbise aldım ama herkes çok abartılı abiye giyiyormuş. Bende bunu mu denesem dedim
Biricik_11 Kızlar ben düğün bi elbise kına için de ikili takım sipariş etmiştim. ikili takım geldi ama elbisem maalesef gelmedi yarına kadar gelirmi bilmiyorum ptt kargoyla geliyor🤦♀️Elbise bu
Biricik_11 Sizce ben gelecek olan elbiseden ve ilk attığım elbiseden vazgeçip akşam çıkıp yeni bir elbise mi alsam