Mustafamom_ Öğlen için bebeklerinize neler yapıyorsunuz banada fikir olsun 😊 Günün menüsünü de yazabilirsiniz 🍽️
lyl0742 Mustafamom_ kaç aylık 😊 21 aylık ne yapsam yiyor oyüzden bişey yazamadım ama ayına göre önceden ne yedirdiğimi söyleyerek belki yardımcı olabilirim onun için sordum
Gulceninannesi25 Mustafamom_ sizin yediğiniz birçok şeyi yiyebilir artık dün ben kızıma yeşil mercimekli bulgur pilavı ve yoğurt yaptım bugünde kendimize kabak yapacağım akşam için şimdi yapıp yoğurt ile yediririm
Evaninanasi Mustafamom_ salçalı erişte yaptım bugün, araöğüne de meyveli yoğurt yapacağım. Muhtemelen mürdğm eriğinden yaparım
sadekahve_bitter Mustafamom_ öğlen için yoğurt çorbası yaptım akşamda bizle ne varsa yiyecek 20,5 aylık Kıymalı kavak dolması yapabilirsiniz 🍀
Buglem22 lyl0742 sizin bebeğiniz büyükmüş bana yardımcı olursunuz diye düşünüyorum ☺️ sabah uyandı süt içti sonra kahvaltı olarak omlet reçel yedi ara öğün meyve yoğurt yedi öglen mercimekli şehriye çorbası yaptım onu içti sonra eline salatalık ceviz falan veriyorum yerse yiyor yemezse atıyor yere akşam biz ne yersek akşam 9gibide hipp kaşık maması bebe bisküvisi pekmez ceviz bunları kariştirip yediriyorum doktora söyledigimde bir cevap alamadım en azından deneyimli annelerden yardım almak istedim sizce nasıl 14 aylık kızım
Umutlu1dunya Mrblar benimde 1 yasinda oğlum var sabhalari neler ydiriyosumuz onu sormak istiyorum bende ayri ayri yemez zatn karisim irmimli filan kahvalti hazirlarim icine yumurta sarisi filan seklnde ama artk onuda yemiyor pankek,patatesli tarhanali yumurta filan yapiyorum ama yemiyor cildirmak uzereyim sizler neler veriyosunuz acaba
Dygmat Evinizde olan bir meyveyi biraz süt ile brenderdan geçirin. Sonra biraz pirinç unu biraz da irmik ile pişirin. İçine tatlandırmak için en son hurma özü ya da pekmez atabilirsiniz eğer meyvenin tadi.eksik hissettiyseniz. Akşama da semizotu yemeği yapacağım ciceklerimin diplerinde çıkmış terasta 😅 vitamin olsun dedim bir küçük kap pişiririm pirinçli kıymalı.
Hayatiseyretmeyegelmisim Dygmat ayyyyy bende meyveleri nasıl yedirsem diye kara kara düşünüyorum çok iyi bir fikir Allah’ım 😂🤸🤸 belki tatlı niyetine severek yer iyiki bu yoruma denk geldim 🤸❤️🏋️
Aslananne1 Mustafamom_ 14 aylik biz ne yersek onu yiyor bugün menüde biber dolması var bize salata oğluma da yanına yoğurt 😀
Evaninanasi Aslananne1 işte normal erişteyi haşladım, çok az salçayı tereyağında kavurdum ve erişteyi karıştırdım verdim makarna gibi 😂 salçalı makarna gibi 🤷🏻♀️
Dytezel Kemik sulu domates çorbası ve yoğurt öğle yemeğimizdi, sabahta yulaf pişirmiştim içerisine bebe bisküvisi, hurma özü ilave ettim yanında da labne peynirimiz vardı akşamda somon yanında haşlanmış kabak yapmayı düşünüyorum. Bugün 11 aylık olduk🤗
lyl0742 HMtesnmhll oğlum emmediği için ek gıdayı Kahvaltı, öğle yemeği , meyve püreleri şeklinde 3 kez veriyordum
busravebebegi Mustafamom_ Bu ara bebeğim diş çıkarıyor herşeyi yiyen çocuk yemiyor. İrmikli muhallebi yapıp içine şeftali püresi koyuyorum bayılıp bitiriyor.
lyl0742 Buglem22 bence gayet güzel kahvaltısını yapmış annesi ara öğün de var akşam seçmeden sizinle yiyor oh şifa olsun gece yatmadan da tok tutar zaten bebe bisküvisi arada salatalık cevizi atmasıda tok olduğundandır diye düşünüyorum
Pinpony Buglem22 yediği faydaları şeyleri bitiren bütün zararlı ve ihtiyacı olmayan şeyleri yedirmişsiniz tebrik ederim. Bebek reçel yer mi Allah aşkına şeker var içinde şeker beyni olduruyor diye bas bas bağırıyorlar. Ayrıca bebe bisküvisi içeriğini okudunuz mu hiç bebeğin bebek bisküvisine ve reçele hiç ihtiyacı yok.
Buglem22 lyl0742 teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladi tabi bazen yemek istemediği zamanlar oluyor diş çıkarıcagi zaman zorlamıyorum birazda araştırıyorum tabi önünden kaldırıp yarım saat sonra tekrar teklif ediyorum yiyor çok şükür 🥰🙏