Dmtt06 Şiddetli okb titizlik üzerine kaç seferdir yazıyorum burada zaten artık kaçış yok Ankara da önereceğiniz şöyle işinin ehli bir psikiyatrist var mı?
Zeliff Dmtt06 kızılayda Ercan Dalbudak var 3 yıl destek aldım çok memnun kaldım. Şuan yurtdışında ama döner illaki
MelindaMelisa Dmtt06 Eryaman hastanesinde bir doktor vardı adını hatırlamıyorum bulursam yazıyım size giden 4 kişide çok memnun.Bende psikoloğa gidiyorum ve çok memnunum ama benim psikoloğum hasta almıyor artık:(Çok yoğun olduğu için
Mommy35 Dmtt06 ben de psikiyatri arayışındayım. Madalyonu çok kötülüyorlar para tuzağı ilgi sıfır diye. Bulabildiniz mi ?
Dmtt06 Mommy35 ben gittim ama memnun kalmadım arkadaşım Yavuz Bahadır Bedir diye bir psikiyatristi önerdi gidenler çok memnunmuş ama bana çok pahalı geldi bir bakın isterseniz
Roxymila Bende bir psikolog olarak iyi bir psikolog veya psikiyatrist arayisindayim ankarada. Hocamiz bize herkesin bir psikologa bir psikologun iki psikologa ihtiyacı var derdi😀 gerçekten dogru bizde insaniz yahu🥲