M987 Trendyoldan almıştım kolu kırıldı ama satıcıyla nasıl ileşime geçeceğim kızlar garanti ye göndersem
_The_ANA_ M987 Teknik servisiyle iletişime geçmelisiniz. Ben 2 araba aldım 4 babyden İkisinde de sıkıntı yaşadım Ama garantide sorun yaşamadım Yepyeni yaptılar verdiler Birini sattım birini kullanıyorum Ama ben civilden almıştım mağazadan
_The_ANA_ M987 05523427665 Bu numaradan whatsapp üzerinden 4baby ile iletişime geçebilirsiniz. Ben bu şekilde yaptım
pembeayakkabilikiz _The_ANA_ merhaba canım bizimde 4 baby arabamız trendyoldan aldk pişman oldum açıkçası. Om tekerleginden biri kırıldı bide çok gicırdamaya başladı hiç aklıma gelmedi garantisi var diye bakarlar mi acaba bizimkinede
_The_ANA_ M987 İlk arabada ön iki tekerlek komple kırıldı arabada tutma yerinden kırıldı İkisini de yaptılar İlk yapılanı sattım hatta
_The_ANA_ pembeayakkabilikiz Ben civilden aldım. Yapıldı daha da sorun yaşamadım Servisle iletişime geçip sorabilirsiniz
_The_ANA_ M987 Bana 2 arabada da aynı gün dönüş yapıldı. İnternetten bakın başka iletişim numarası varsa onu deneyin Wp profil resimleri dahil güncel 4 baby