Gokturk_ Kızlar anneme tencere takımı almak istiyorum hem döküm hem çelik karacadan ama kullanıp memnun kalan var mı ?Şuan bende karacanın döküm biodiamond serisi var 3.800 olmuş memnunum ama biraz daha uyguna kullandığınız memnun kaldığınız var mı ?
okuyor Gokturk_ karaca çelik tencere takımı almıştım ceyize. 5 yıldır kullanıyorum. Çok da memnun değilim. Yapışıyor bazen. Granit tavaları var Karaca’nın. Onlardan memnunum ama. Onları da 5 yıldır kullanıyorum.
Gokturk_ okuyor bende çeyizim de çeliğini almıştım en son eşim granit aldı graniti çok iyi ama olmadı öyle yaparım çeliği kahramanlar alırım
mylittleebabym Karaca’ean tencere alınmaz. Ceyizimde en iyi, en pahalı çelik setini almıştım. 316 çelik diye dünya para verdim paslandı.
Gokturk_ mylittleebabym benim paslanmadı ama yapışıyor zaten çelikten 1 tanesini kullanıyordum .Diğerlerini yeni açtım kahramanlar alayım o zaman çeliği de
uynakbalina Gokturk_ valla kaç sene önce anneme aldım anneler günü hediyesi taş gibi hala ne yanma ne yapışma kendime pierre cardin almıştım mahvoldu param olsun ilk iş kendime de alıcam 🤌🏻