Tsbra Kızım 4 aya girdi 4+ kaşık mama lardan vermek istiyorum ama hangisi daha iyi kullanan annelerimiz varmı
Ayfa1608 Tsbra ben hero baby nin sütlü muzlu pirinçlisini aldım yiyor kızım. Hipp tahıllı aldım ama daha yedirmedim. Hero baby az kaldı bitmesini bekliyorum 🙂
Annesinin-Kuzusu Tsbra bende kullandım bi süre ama içeriği temiz olmadıgı icin bıraktım kolaylık oluyor hemde doysun istiyosan vitmanın toz halinde aynı sekilde mamaları var organik oluyor onları denemeni öneririm
MinikPandam_ Tsbra yine de evde kendin yapsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum daha çok küçük en temiz içerik sizin evde yaptığınız mamalar olur
Cocukgelisimcimomy İçinde palm yağı veya soya sosu olmamasına dikkat edin çoğu mama içinde de var farkında değiliz ama çocuklarımızı zehirliyoruz resmen
Tsbra MinikPandam_ tabiki ama şuan memlekette olduğum için kendi evime gidene kadar onunla idare ediceğim artık
Ayfa1608 Tsbra elmalı olan da mı +4 ay ona dikkat etmedim sanırım bak da tadı güzelse bana da yaz alayım😅
Cocukgelisimcimomy Bakıp öyle alın misal en bilinen mama Aptamil ama palm yağı var ve asla.iyi bir Mama değil