Cekiyorum_Gulumse Bebegim 29 gunluk .2 aylık olmadan sunnet yaptırmak istiyoruz. 40i çıkınca falan. Anneler nasıl yaptırdınız sünneti klipsli mi daha kolay dikişli mi çok korkuyorum . Yakin arkadaşım klipsli yaptırmış suya falan oturtuluyor dedi10 günü bulmuş tamamen iyileşmesi. ……. Izmirdeyim bu arada doktor tavsiyeleriniz de varsa alabilirim
Buradem16 8 aylıkken yaptırmıştım cnm özel bir isteğimiz olmadı çocuk Hastanesi’nde normal yapıldı yani iyileşme süreci bir gündü inan hemen geldik emekledi bile
Mld Ben ilk oğlumu 13 günlükken yaptırmıstım iyi ki yaptırmısım dikişliydi hiç problem sıkıntı yaşamadık iyi ki yaptırmısım 2. Oğlumu 4aylıkken yaptırmak zorunda kaldım kendi rahatsızlıklarımdan dolayı ama 4. Aya kadar kendimi yedim bitirdim bu kadar beklemek zorunda kaldıgım ıcın ama şükür oda atlattı gercekten büyük rahatlık
Ayyildiz35 Merhaba 38 günlükken dikişli yaptırdık biz. Bayraklı da op dr Melih yıldız yaptı. Çok memnun kaldık hiç sorun yaşamadık ve doktorumuza hep ulaşabildik. Arkadaşlarımda orada yaptırdı, araştırın isterseniz
ZeynepByln Ben 5aylıkken yaptırmıştım tuna sağlık merkezinde çok memnun kaldım hatta geçen hafta görümcemde 1,5 yaşında oğluna yaptırdı