Aysekorkuthome Kizlar bebegim 6.5 aylik destek verince oturuyo ama desteksiz oturmuyo hemen one dogru atiyo kendini ayaklarini agzina almak icin yamuluyo resmen destekte versem cok merakli henen one sogru egiliyo normal mi
iki_prens_annesi_ Aysekorkuthome benim bebeğimde 7 aylık normal oturttugum zaman oturuyor desteksiz ama bişey dikkatini çekerse o tarafa yönelirken devriliyor arkaya sağa sola
meryembebek Aysekorkuthome benim bebeğim de 6.5aylık destekli oturuyor yeni yeni arkasında durup desteksiz oturabiliyor bir iki gündür ama dediğiniz gibi ayaklarını ağzına sokmak için eğilip devriliyor merak etmeyin normal yeğenim 9 10 aylıkken bile zor otururdu kendi başına
Aysekorkuthome minikoglummmmm internette oturabilir yazinca tedirgim oldum demekki gelisimi farkli oluyo her bebegin
iki_prens_annesi_ Aysekorkuthome üzülmeyin benim büyük oğlumda öyleydi,9 ayı bitiyordu anca tam desteksiz oturabildi hiç emeklemedi tutunup kalktığında 2 yaşına yaklaşmıştı şuan 3 buçuk yaşında çok şükür sağlıklı
papatyam-34 Aysekorkuthome 9.aya kadar normal diye biliyorum benim oğlumda öyle oturuyordu hatta iki büklüm duruyordu 7. Ayın ortalarına doğru dik oturmaya ve düşmemeye başladı
beyzzsenturkk_ Aysekorkuthome 7 aylık tam desteksiz oturuyor bu cok normal tam oturması zaman alabilir
Atesbebek Aysekorkuthome normal. 7 ayı geciyorduk bir anda başladı şuan 8. Ayı bitecek oturuyor. Ben tam anlamıyla 6. Ayda başlatmıştım oturtmaya desteksiz oturması 1 aydan fazla sürdü ama daha fazlada sürebilir yani merak etmeyin.