ceydagoren Kızlar ek gıda için Philips aventin buharlı pişiricisini almak istiyorum. Önereniniz var mı ?
H135788h ceydagoren al canım bence kullanışlı ve şuan 500 TL indirim takip etmekten yoruldum 800 den anca bukadar düştü 😞 evet pahalı ama İş gören bişi ikinci kardeşlerde de kullanılır. Et balık pişirmeside avantaj
[silindi] ceydagoren evet kullanışlı ama çaresiz değil. 500₺ verecek kadar zorunlu bi ihtiyaç değil açıkcası. Onu bebeğin zorunlu giderlerine harcamak daha mantıklı.
Deletedmom110 Bana o kadar fuzuli bir harcama gibi geliyor kiii. Ocak olan her evde yemek pişer. Buharda da pişer. Ben az suda pişiriyorum. Hayatta 500 600 lira veremem. Daha başka bi ihtiyacına kullanmayı tercih ederim. Kişisel tercihim🤷🏽♀️
Ozge7883 Ben 2 ay önce aldım. Satacağım çünkü hediye de geldi benzeri.10 kere kullanmışımdır. 699 a aldık. 450 ye saracağım. İlgilenirseniz fotolarını da yollarım.
ceydagoren Ozge7883 şu an indirimde zaten aynı fiyata sıfırını alabiliyorum. Teşekkürler ❤️ Kullanışlı değil mi ?
H135788h ceydagoren bende aldım yeni daha gelmedi kullanan tanıdıklarım tasfiyesi iyi yönde memnuniyeti açısından
Oznurozer Bence hiç gerek yok. O paraya çok daha lazım olan şeyler alabilirsiniz illa buharda pişirmek istiyorsanız onun aparatları oluyor ondan alın daha iyi🤷🏻♀️