Mehtapevo
EkiminAnnesi
Bazi cocuklarin mizacı bu oluyor sanirim ne yaparsaniz yapin degismiyor ve rutin düzen vs onlarda ise yaramiyor.
Kisa bi dönem benim kizimda böyle bi durumdaydi gece saat 12yi mutlaka görürdük sabah 5de geri uyanirdi ki bu 5 saatte deliksiz uyumazdi en 2 kez emmeye kalkar her biri yarim saat 40 dk dan zamanimizi alirdi..
Ben ortam değişikliğinde çözüm buldum, tamamen ev değişikliğinde yani oda tesadüfi. Kis ayiydi bizim ev cok soguk olduğundan bi muddet kv yanina gittim kaldim o sirada ilk 1 hafta daha da sapitti gece 2 3 vs ama sonra daha gec uyanmaya basladi sabahlari gec uyanma oldukca ogle uykusu saati degisti derken gece uykusu saati kendi kendine çabasiz öne cekildi ve ben uyutmadim bi süre. Memede uyuyan bi bebekti esasen ama hala ve dede aşığı bi çocuktur. Emzirir ikisinden birine verirdim onlarda kendi odalarina gider biraz konusur oyun oynar vs derken cabasiz zahmetsiz uyurlardi birlikte yaklasik 2 hafta sonunda gece 11de uyumaya baslamisti böyle böyle duzene girdi. Benim esim yanimda degildi yurtdisinda kendisi ama sizler baba destegi alabilirsiniz evde cunku cocuklar stresimizi anlayinca daha da uyumuyorlar. Ama babaya gidince bi sekilde uyuyorlar aglamadan zirlamadan memesiz hatta. 🤷♀️🤷♀️