Pnar_2886 Kizlar sadece ucunu bozdurmak istiyorum yanlış hatırlamıyorsam kuyumcu ucuna 8 gram demişti simdi bozdursam gram fiyatından mi bozar yoksa daha az fiyata mi bozar
beyzacmvrc Pnar_2886 çok işçilik oluyor onlarda şu anki yazan fiyattan bozmazlar asla hele de kolye ucunu
Pnar_2886 defmommy cnm ucunda yazmıyor zincirinde585 yazıyor sadece ama ben kuyumcu da sadece ucuna baktirdim abla ucu 8 gram geliyor demişti
Cocolingo Pnar_2886 14 ayar demek, gramını 985₺ gibi bir rakama alırlar hatta bikaç farklı kuyumcuya gösterip fiyat isteyin üzerinde taş boncuk vs varsa asatarken söküp gramını ona göre tartıyorlar
Pnar_2886 Cocolingo ucuza gidecekse satmam da ben zinciriyle o zmanlar 7 kusurata almistim baya karim olmuş
HONEYBABY_ Pnar_2886 aslında çokta karınız olmamış iki sene önceki 7 bin ile günümüz 8 bin aynı değil para değeri olarak maalesef🤷🏼♀️
Pnar_2886 defmommy tamam cnm bende zinciriyle sandim da aldigim fiyata satacm Galiba demiştim üzülmüştüm teşekkür ederim bu arada😊
glcn1990 Bende üç dört ay önce bozduracaktım 8 ayar kolye ucunu zarar etmiş olacaktım 486 tl demişti bozdurmadım vazgeçtim
Pnar_2886 beyzacmvrc valla bilmiyorum da geçen arkadasim küpesinin teki kaybolmuştu bozdurdu tasliydi 1 bucuk milyar tuttu ben o kadae Tutmaz diyordum