aysenur0803 Bebeğim 5,5 aylık alttan iki dişi aynı anda geliyor 🥹 çok huzursuz, oyalamak için eline salatalık veriyorum, diş kaşıyıcıları dolapta bekletip veriyorum ama çok istemiyor. Başka ne yapabilirim? Sizler neler yaptınız?
menek16 aysenur0803 zeytinyagı sürüp diş etini yumuşatıyordum bir de tetagil iyi geldi bize onun dışında çok huzursuz ve agrısı oldugunu görüyosam calpol veriyordum
Haffuse Salatalik verme, o agriyla kopariverir maazAllah. Buzlukta da bekletip dis kayicisini vere ilirsin. Yapacak cok bisey yok, cikincaya kadar idare😅
Ruzgarmommy aysenur0803 karanfil ve zeytinyağını karıştırıp buzdolabında bekletip sürebilirsiniz çok iyi geliyor gerçekten Tetagil var o da iyi geliyor Son çare baktınız durmuyor calpol verebilirsiniz
Lutfiye_yangoz aysenur0803 beyazlık mi var dış yerinde benim kızım da 5 ay 20 günlük 3 gündür çok mız mız elleri sürekli kulağına götürüyor dişleri mi çıkacak bilemedim
aysenur0803 Lutfiye_yangoz evet alt 2 dişinin ucu çıktı beyazlık var. Çok huzursuzlanıyor, ateşini kontrol ediyorum birden çıkmasın diye. Elleri sürekli ağzında
Minigim38 aysenur0803 zeytinyağını karanfil yapın soğuk şekilde sürün Yesil soğanın sapını verebilirsiniz antibiyotik yerine geçiyor Kehribar kolye kullanıyorum huzursuzluğu sürekli ağlamasi var ama hiç salyamiz olmadı 🤲🤲 Meyve filesinin içine biseyler koyabilirsiniz