16022023 Kizlar bebegim oturuyordu kafasinin ustune dustu agladi simdi iyi uyuttum bi sorun olur mu acaba
Bihteeeer 16022023 hemen uyutmamalisin uykuya mi meyilliydi yoksa uyku saati geldiği için mi uyudu tehlikeli olabilir uyandırın ve gôzlemleyin düştüğü yer kaç cm di
Zeynepelcin 16022023 düşmenin üstüne en az 2 saat uyumamasi gerekiyor.keskw uyutmasaydiniz. Az az yedirmek gerekiyor birde.Herhangi farklı birsey fark ederseniz doktora götürmek gerekir
Nrgngr 16022023 yüksek yer olmadığı için sorun olmaz Allahın izni ile kendiniz gözlemleyin ateş kusma göz kayması gibi değişik bulgular varsa doktora götürün yoksa endişelenecek bir şey yoktur geçmiş olsun 🌹
Biri1 16022023 aynı şekilde oğlumda düştü bir iki defa bidefasında başımı havada yakalamıştım bişey olmaz Allahın izniyle.Siz yinede gözlemleyin tedbiri elden bırakmayın ama bende çok izüşmüştüm resmen kafası tak yapmıştı evet altında halı vardı ama halının altıda fayanstı
Tarhana Ohoo daha çok duscek korkma! nasıl düştü vurduğu yer zemin nasıldı beton, demir ,fayans gibi şeyler biraz daha zararlı. Kafasında şişlik oldu mu ? ağlaması korktuğu için olabilir kaç aylık bu arada ?
16022023 Tarhana 6 aylik halinin ustunde oturuyodu daha dengesini kuramiyor sirtustu dustu komsuya gitmistik orda dustu ortam yabanci oldugu icin cok agladi
16022023 Tarhana eve geldik emzirdim mama yaptim kendine geldi gulucuk falan atmaya basladi bilinci yerinde
Cennetagaci 16022023 oturduğu yerden düşmüş korkma bir sıkıntı olmaz inşallah. 1 metre gibi bir mesafeden düşseydi sıkıntı olabilirdi. Gene gece ara sıra dokun hareketine bak ama endişe etme bir şey olmaz.
Zeynepelcin 16022023 daha önce başıma gelmişti doktor 2 3 saat gözlem altında tutmuştu.o zmaan bilgilendirmisti. Böyle durumlarda 2 saat uyumamasi gerekiyormuş. Evet doğru kusma gozde kayma gibi şeyler olursa götürmek gerekiyor mutlaka. Zaten bu tarz seyler olmadi mi hastanede de bir müdahalede bulunmuyorlar
Serra1907 16022023 düşer düşmez fışkırarak kusma gözde kayma v.b yoksa hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut 🌸
Mlkk2626 Bir kac hafta once ben uyku sirasinda bebegim yatagimizdan düstü ama ben nasil uyumussam onu yatagima aldigimi bile hatirlamiyorum cok uzuludum Allah kimseye gostermesin birde yatak baya yuksekdi Allah korudu .Artik yere yorgan falan seriyorum 😥
redizepol1 16022023 Benim kızım da 6 aylık. dün sabah 6 da bazadan düştü baya yüksekti baza. 6 saat gözlemleyelim dediler. Çok şükür birşey olmadı. Öyle durumlarda ilk 2 saat gözlemlemek lazimmiss.