Barlas_mom Arkadaşlar oğlum munchkin bardakla su içiyor danlatmadığı akıtmadığı için çantaya da rahatça koyabiliyorum ☺️ Ama pipetli bardak alıp alıştırdım şimdi suluk almak istiyorum önceliğim munchkin ve chicco yalıtımlı suluktu lakin cc olarak oldukça küçükler oğlum 17 aylık oldu uzun vadede daha büyük ne alabilirim sizce öneri istiyorum lütfen olumlu olumsuz neleri kullandıysanız yazar mısınız 🙏🏼💙
Uykusuzkoala Barlas_mom munchkinin +12 aylik olani kullaniyorum memnunum simdilik yetiyor. Bir de ilerisi icin şunu aldim https://ty.gl/501zbb48mp 1 2 kere denedim gayet iyi akıtmıyor, kitleniyor kullananlar da memnun.
efelinamoms Barlas_mom oğlum 14 aylık bizde 9 aylıktan beri munchkin 12+ olanini kullaniyoruz günde 2 defa dolduruyorum havalarda sıcak olduğundan iciyor yani bide sürekli onu kullanmiyor evde 2 farkli marka daha var yatarken onu yanina veriyorum yada disari cikarken akitmadigi icin mutfakda flan biberonda veriyorum yoksa gün icinde 4 5 defa doldururum keske daha büyük olsaydı valla alirdim bende kapagi disinda cok memnunum kapagi cok kolay cikiyor ama kirilma vs olmuyor
Barlas_mom Uykusuzkoala Favoriye aldım munchkin memnun musunuz ben bardağını kullanıyorum gün içinde kaç kez doldurduğumu bilmiyorum çok çabuk bitiyor 300 ml yetmiyor gibi suluğuda öyle olur diye düşündüm
Fthnf_ Contigo bakabilirsiniz, ne koku ne akıtma asla olmaz. Pipetli sulukta önerim, pipeti ısırmayacağını hissettiğiniz zaman almanız. Yoksa o süre zarfında illaki ½ pipet parçalanıyor ve yedek parça ya olmuyor ya da suluk kadar ücreti oluyor.
Barlas_mom Fthnf_ ücreti önemli değil canı sağolsun ama bunun uçları kalın sanırım ileri ki dönem tamamen alıştığı zaman ucunu ısırdığı değilde o zaman almak mantıklı eğer iyi diyorsanız şimdiden ileriye dönük alabilirim 🙏🏼☺️
Uykusuzkoala Barlas_mom çok memnunum.ama 296 ml yetmiyor tabi 10 aylık olmasina ragmen yanimda yedek ceysulardan taşıyorum dısarı cıkarken. Yatarak farklı acılarda içtigi icin pipet ucunun suyun yönüne girmesi avantaji icin aldim sizin öyle bi sorununuz olmaz muhtemelen dik şekilde içiyordur o yüzden linkteki attigim gibi alsaniz daha iyi. Linkteki ürünü güvendigim.bir hesap önermişti o yüzden ben de deneyimledim az da olsa o da gayet güzel.
Barlas_mom efelinamoms benim de fikrim bu marka ama Diyarbakır da yaşıyoruz içinde ki su hemen sıcak oluyor burası çok sıcak bir iklime sahip o kafamı çok karıştırdı
efelinamoms Barlas_mom Bizde ankaradayiz bizdede durum aynı ama yapacak birsey yok serin yerde tutmaya özen gosteriyorum