Aylininizz Bebeğim 4 aylık ama sütüm yetmiyor devam sütü şartmı biberon almıyor ne yaptıysam reddediyor biberonu
BrcnBlgn Aylininizz Kasikla yedir tabiki sart icinde almasi gereken vtamnler var canm sutun yetmiosa almasi gerek
PonciKom Aylininizz devam sütü şart benmkk 8 aylk hala 2 num kullanıyorm ek gıdada yiyor sende 1 num al kaşıkla yada bıseyle alıştır mutlaka
Tugraveannesi1907 Aylininizz bizde 4 aylığız sütüm yetersiz olduğu için doktor mama başlattı bizi de aylar önce kesinlikle vermelisiniz içinde vitamin bar mama kötü birşey değil
Sivsibella Betul055 kaşık maması +6 aydır canım ek gıda yerine geçer arkadasin bebeginin şuan 1 numara bebek sütüne ihtiyacı var
pozitifanne Aylininizz o süt değil yiyecek bildiğimiz meyve sebze püresi bebeğinin süte ihtiyacı var onları yiyemez devam sütü şart
Betul055 Sivsibella 4. Aydan itibaren veriliyor canım doktor kontrolü ile ben de başladım hala içiyor. Kutusunda da yazıyor.
Betul055 pozitifanne devam sütü verebilir yoksa mama lakin benim dediğim kaşık maması 4. Aydan itibaren veriliyor.
ayfernaz Yani sütünüz yetmiyorsa devam sütü tabii ki şart. Hiçbir ek gıda mama gibi anne sütü yerine verilmez. Mama verin aptamil tavsiye ederim. Biberonu almıyorsa da lansinoh güzel eğer denemediyseniz
ozlemsenel Devam sütü şart 2 yaşına kadar çocukların süt ihtiyacı en kritik şey. Ben aptamil veriyorum gayet memnunun onu deneyin derim tadı anne sütüne yakın sever muhtemelen