Dilruba21 Merhaba arkadaşlar. Oğlum 7 günlük, aktif bir şekilde de emiyor çok şükür. Ama bugün sadece bir kere değiştirdim bezini o da sadece idrarını yapmıştı. Akşam 9 oldu saat , hâlâ aynı. Normal mi bu durum?
Umena Dilruba21 anne sütü alıyorsa sadece 10 gün kadar kaka yapmaması normal. Ama cisli bez sayısını takip edin en az 3 Bugünlerde sanırm sıcak diye cisli bez sayısı az alıyor çoğu anne
Gizemmozcann Uzmanlar günde 3-4 çişli bez olmalı kaka bir hafta yapmasada olur diyorlar benim kızımda 4 aylık bu ara baya azaldı çişli bezi doymuyor mu yada başka birşey mi var diye bende korkuyorum doğduğunda çişini yapamadığı için sonda takmışlardı 🙄
Dilruba21 Umena ilk 4 gün mama+ anne sütü. O zaman günde 4 5 bez değiştiriyordum son 3 gündür sadece anne sütü. Dün 3 kez yaptı kakasını ama bugün hiç yapmayınca endişelendim
-elizsmom Sıcaklardandq etkiliyor olabilir canım teriyle atıyordur belki , kaka yapmamasıda 10 güne normal
Tuche89 Çişini yapmıyosa beslenemiyodur çocuk süt yetersizdir demişti doktor bana O yüzden başlarda mama takviyesi de yaptom Beslenmeye dikkat edin yetmiyo demekki
Dilruba21 Tuche89 gün boyu emiyor neredeyse ve sütüm de iyi geliyor. Emdikten sonra bakıyorum göğsüm de boşalmış. Hem aç olsa ağlardı bence. Bilmiyorum kafam karışık ☹️
Tuche89 Dilruba21 Anlıyorum.Bana da doktor söylemişti. Sütün kaliteside önemli imiş çol sıvı ise sütünüz besleyici olmuyomuş. Ama tabi doktor değiliz biz. Belki başka bi sorun vardır. Kısa zamanda gösterin içiniz rahat etsin😊
Pateteslimanti İlk başlarda anlamak zor oluyor sütünüzün yetip yetmediğini ama çişli bez sayısı azsa yetmiyor sürekli emmesi sütünüzün yettiği anlamına gelmiyor ilk bir ay da ancak düzene giriyor zaten süt birgün iyi oluyor ikinci gün az oluyor falan doktorunuzada danışın tabiki ama mama vermekten korkmayın sarılığı artabilir aç kalırsa ilk aylar mama+meme gitmeniz çok normal düzene girince mamayı tamamen bırakırsınız zaten