Aleynaduruuu Begum38 benimde dişim apse yapmıştı antibiyotik içmem gerekiyordu emziriyordum çocuk doktoruna danıştım augmentini içebilceğimi söylemişti içtim de bişey olmadı
Marselinannesi Begum38 kendi doktorunuza sorun ancak bende bir doktor olarak yazayım. Agumentinin düşük dozlarını gerektiğinde bebeklerede veriyorlar yani kullanabilirsiniz . Bende diş apsesinde emzirdiğim halde kullandım. Yinede doktorunuza sorun
Ayln1613 Begum38 emzirirken mastit olduğumda doktorum bu antibiyotiği yazdı doktorunuza danışın tabi ki ama bildiğim kadarıyla emzirirken yazılan antibiyotik bu var
Marselinannesi 63_hulya_63 boğaz iltihaplanmasında kullanmak için antibiyotik kullanmanıza gerek yok boşuna vücudunuza antibiyotik almayın. Viral enfeksiyonlarda antibiyotik işe yaramaz
63_hulya_63 Marselinannesi hocam ben antibiyotige çok çok karşıyım çok zorunlu olmadikcada kullanmam .ama ilk defa bu boğaz iltihabım geçmek bilmedi 1 ay sürdü naptiysam olmadı yani son çare kullandım öyle rahatladım ilk defa böyle oldum .
Marselinannesi 63_hulya_63 çok geçmiş olsun. Muhakkak probiyotik kullanın ya da probiyotik yönünden zengin gıdalar tüketin.
Livabz Begum38 olmaz Banada yazdidi doktor bugunde gittim coldaway yazdi iltihap kurutucu bebegimde 10 aylik
smygl Begum38 2 -3 hafta önce rahatsızlandım doktor bu antb verdi, 7 gün kullandım. Zaten emzirdiğini belirttiğin için ona göre ilaç veriyorlar
Pastaneusuluislakkek Begum38 doktor önerisiyle içiyorsanız olmaz, zaten gerekli gördüğünden veriyordur. Kendi kafanıza göre içmeyin. Ha bebeğe bir zararı olmaz da sizin vücudunuza olur