Deniz001 Merhabalar hanımlar dün kontrolümüz vardı doktorumuz çok az dil bağı olduğunu söyledi 3. Ayıda da kontrol ederiz dilini nasıl çıkarıyor ona bakarız sorun olursa çocuk cerrahı çok az bir yer çizik atacak dedi bu nedir veya başına gelen var mı?
Derya0655 Deniz001 benim oğlumda da var. 4 aylık. Yarın sabah kesilecek. Endişeliyim ister istemez. Sedasyon verilecek 15 dakika süreceğini söyledi doktor. Bakalım
Ozgee59 Deniz001 benim oğlumda da vardı dilinin ucuna kadar. Dilini çıkaramıyordu hiç. 2.5 aylıkken çocuk cerrahına kestirdik. Yarası iyileştikten sonra çok rahatladı gülüşü bile değişti sanki
Ruveydaa Deniz001 biz kestirdik canım daha geçen hafta, benim oğlum 7 aylık hemde. Anestezi vs yoktu. Çocuk cerrahi kesti hemen. Bi damla falan kanama oldu o kadar. Bı sıkıntı yaşamadık sonrasında. Şu an gayet normal 😇
Deniz001 Derya0655 çok kolay bir şekilde atlatırsınız inşallah tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim
Berko Bizimde var dedi doktor 5 aylık Şuan hemen kestirmeyi düşünmüyorum emmeyi bırakır diye. O dil bağı büyüyüncede kesiliyor o yüzden acele etmiyorum
Kedilibebekliacemi Deniz001 bizim çocuk doktorumuz doğum esnasında kesti. Ağzında hafif kan görebilirsiniz sorun yok yarın da kontrol edicem dedi hiç bişey anlamadık bir sorun da yaratmadı.
Deniz001 Deletedmom_60 ben aslında bağın fazla olduğunu anlamıştım doktor da muayene ederken bir tık fazla dedi aynen öyle dili dışarı çıkarmasından farkediliyor
Ruveydaa Deniz001 Bazı doktorlar ileri derece dil bağı değil kesilmesin vs dediler. Zaten eşimde de var dil bağı. Ama en son konuşmasını etkileyebilir bilemeyiz diyen doktor olunca kestirmeye karar verdik. O yüzden bekledik. Daha erken olsa daha kolay olurdu belkide. Ama yinede rahat atlattık .
47261929 Deniz001 benim oğlumda da dil bağı vardı 15 günlükken fark edildi ve kesildi. Kesildikten sonra bebeğimin ilk kez dilini gördüm