altioktuana Bebeğim 4ay 19 günlük Gündüz uykularımız tamamen bozuldu maks 20-25 dk uyuyo bi daha da uyumuyo. Uyutamıyorum bir türlü. Her uykusu böyle olmaya başladı :( uyumadığında sağlığı etkilenir mi? Siz de yaşadınız mı bu durumu?
Hayriyeye altioktuana evet bizim de öyleydi hala da düzene giremedil benim sağlığım etkilenecek aürekli uykusuzum 😅
egee_momm altioktuana aynı gündeyiz en fazla yarım saat uyuyor gece uykusu da bozuldu sürekli uyanıyor
Nrgngr altioktuana dürtme uygulayabilirsiniz benim bebeğimde 30 dk da uyanıyordu 25. Dk yanına gidip yüzünü hafif okşadım böylelikle uyku geçişi oluyormuş böyle böyle uzattık şuan 1 saat uyuyor çoğu zaman
altioktuana egee_momm ayy hafi gündüz neyse de gece çok zor :( İnşallah bizimki bozulmaz ölü gibi oluyor insan Allah kolaylık versin
Winky altioktuana 6 aya kadar bizimde öyleydi 30 dk uyanıyordu hep yanında bekleyip geri uyutuyordum bazen tekrar dalıyordu bazen uyutamıyordum. Öyle öyle şuan düzene girdi uzadı bazen yine 25-30 larda uyanıyor pış pış yapıyorum dalıyor 1.30-2 saat uyuyor hayaldi benim için ama inan bi şekilde düzeliyor. Öyle dürtme falan bize işe yaramadı zamanla geri uykuya döndürdükçe uzadı zamanı gelince
Themamacita altioktuana benim kızımda öyleydi gündüz 20-25 dk uyur uyanırdı gece de defalarca kalkardı sonradan düzeldi
Winky altioktuana zamanla olacak 6 aya kadar günde bir uykusunu belki uzata biliyorduk çok ağlayan bi bebek, sonra sonra kendi deliksiz uyumaya başladı bazen yine yardımla uzatıyor
Kbr79 altioktuana 18 günlük dünden beri hiç uyumuyor kafayı yicem herşeyi deniyorum yatağa koyar koymaz bir bağrıkla uyanıyor siz bugünleri geçtiniz lütfen yardımcı olur musunuz
Kbr79 altioktuana gazını alıp yemeğini verip altını ufacık yapsa değiştiriyorum denemediğim birşey kalmadı