ialbayrak98 Sab simplex damlayı doktorum kullanma dedi ama forumda olsun çevremde olsun kullanıp da memnun kalan çok. Yani neden öyle dedi anlamadım. Nurse harveys şurup verdi o da pek işe yaramadı gibi zaten bebeğim ağlayınca yanlışlıkla halıya döktüm 😝
tomvejerry ialbayrak98 ayy konudan bağımsız en korktuğum şey o kadar pahalı damlayı yanlışlıkla dökmek 😅bu arada başka bir doktora danışın isterseniz bize ilk üç ay iyi gelmişti sab simplex
BelaCivciv ialbayrak98 Ben kullandım baya da iyi geldi. Doktoruma da sormuştum kullanabilirsin demişti. Diğeri iyi gelmediyse isterseniz deneyin ya da başka doktora sorun
[silindi] ialbayrak98 cunku ise yaramiyo doktorun en iyisini vermis duzenli kullaninca faydasini gorursun ☺️
aylinpala ialbayrak98 bizim doktorumuz sab simplex önermişti oğlum kolikti ve bize bi tek bu damla iyi gelmişti.
ialbayrak98 tomvejerry valla sormayın ya içim gitti 😆😆ben en iyisi öyle yapayım kullananlar nasıl kullanıyor zehir mi sanki dimi
ialbayrak98 BelaCivciv kendi çıkarıyor muydu gazını öncesi ve sonrası durumu nasıldı acaba kendi bebeğimin durumunu kıyaslamak için soruyorum
BelaCivciv ialbayrak98 İlk 3 ay ben yardımcı oldum gaz çıkarmasına, damla gaz sancısı çekmesini önledi, rahatlattı baya. 3. aydan sonra kendisi yapmaua başladı. Ama damlaları saatini kaçırmadan vermeniz gerek öyle daha etkili
ialbayrak98 BelaCivciv ben her emzirmeden sonra çıkarmaya çalışıyorum sadece üstten çıkartıyor ama yeterli mi bilmiyorum. Üstten ben desteklemeyince çıkaramıyor ama alttan ıkınarak çıkartıyor . Acaba ilacı kullanmasam daha mı kötü olurdu diye düşündüm
BelaCivciv ialbayrak98 Valla kullanmadığım zamanlardaki halini hatırlıyorum, emmek ister ama gazdan ememez, ayaklarını karnına çeker sürekli ağlardı. Damladan sonra böyle şeyleri kalmadı. Alttan çıkarmasına en çok bisiklet hareketi iyi geliyordu bizim
balliikedii ialbayrak98 biz kullanıyoruz ama anlamıyorum yani iyi mi değil mi çünkü çıkarıyor 😂 ama şimdi mommy bilss aldım gece uykusu için kolik bir bebek 19-21 arası çok zor geçiyor o geçil anında vericem ilacı