Merveahmettoprak Bugün 4. Ay aşılarını yaptırmaya gittiğimizde sağlık pcağında ki hemşire özel aşı yaptırdım dediğimde abartmışsın gerek yok gibi konuştu ya ne alaka anlamadım
0000Bahar Merveahmettoprak ay bu ara çok okuyorum bu sağlık ocağındaki hemşireleri bilerek mi böyle saçma saçma konuşan tipleri koyuyolar anlamıyorum ya valla yalan yok sağlık ocağındaki devletteki özeldeki her doktora güvenmiyorum haberlerde izledik sahte doktorlar bilmem neler 2 tane doktorum var özel onlara gidiyorum valla devlette uzman diye alıyoruz yeni yetmeler çıkıyor of of
Themom_ Merveahmettoprak bence siz onu sağlık bakanlığına bir şikayet edin. Bizim sağlık ocağındaki hemşireler özel aşıların hepsini yazdı bize ki doktorumuz çizelge oluşturmuştu zaten mutlaka yaptırın dediler
asrinhatasi Merveahmettoprak daha dün sağlık ocağında nimenrix aşısı yaptırdım. Hatta diğer aşıları girdiği gibi sisteme de girmiş. Değişik geldi hemşirenizin tavrı
Gamzosgamzos Merveahmettoprak sağlık ocağı hemşirelerini hiç takmıyorum bende şeker yüklemesini yaptırdım dediğimde ayy hiç gerek yoktu o teste çok sağlıksız dedi ben doktoruma güveniyorum ve onun yönlendirmesiyle ilerliyorum demiştim 😊
Yekbarnes Cahil cahil konuşmuş. Rota ya da menenjit.olan çocukların halini görmüyor mu, bir de sağlık çalışanı olacak