mobesebesir Deletedmom_100 kızartma yapcam patates patlican biber oğlana da tarhana çorbası sehriyeli
ikiPrensesAnnesi20 Deletedmom_100 annem deyim 1aydir taş fırına tavuk vericek yanına da ayran yeter Hatay’da hava çok sıcak bişe yenilmiyor
BalkizimBaloglum2 Eşim karışık kizartma istedi yaninada salçalı makarna salata yoğurt elhamdülillah 🤲 dünde borcamda kumpir yapmistim güzel oluyor fikir arayanlara örnek olsun 😊
minikoglummmmm BalkizimBaloglum2 kız yoğurt yerine buzlu ayran yap çok güzel gider kızartmanin yanına
Pikapikapikacuuu Deletedmom_100 Ezogelin Çorbası Fırında köfte patates Pirinç pilavı Salata Patlıcan yoğurtlama Turşu Kıymalı börek Kavun Vişne suyu Kıbrıs tatlısı Patatesli mini poğaça Çerez Akşam misafirim var 😊
Yuzuklerin_efendisi0 Deletedmom_100 Kendime zeytinyağlı bamya Eşime haşlama et,pilav Oğluma mercimek çorbası
Ecenin_annesiii Beyninizikullanmakucretsizdir ayy mantar afiyetler olsunn bende çok bu aralar canım istiyor bir türlü bulamadım yarın bi a101 bakacam☺️
Mtzzeynep Deletedmom_100 bizimkiler fındık topluyor bende işçilere. Kemikli et haşlama Bulgur pilavı Mercimek çorbası Beyaz lahana ve yaprak sarması Cacık.
BalkizimBaloglum2 Mtzzeynep findik işçilerine yemek yapmak ayri beceridir bende gidiyorum cuma günü 2 bebeyle iscilere yemek yapmaya 🤭