motherofLeyla Aysunsahra geçmiş olsun ya bende sık değişiyorum ama yinede sıcaklarda etkiliyor heralde
minikmucizem34 motherofLeyla suyla yıkayın ıslak mendil kullanmayın bide kız çocuğu olunca biraz fazla özen lazım ben kızımı sürekli yıkıyorum ılık suyla kurulayıp bağlıyorum altını kurularkende tampon şeklinde kurulayın sürtmeyin geçer
motherofLeyla minikmucizem34 ayy evet dünde bugünde yıkadım hep kuzumun popişini, yok yavaş yavaş dediğiniz gibi kuruluyorum iyice tahriş olmasın diye
dilarayv motherofLeyla selamlar hakiki zeytinyağını tavada kızdırıp soğuduğunda pamukla pişire sürün çok iyi gelir
motherofLeyla dilarayv duymamıştım bunu hiç yani zeytinyağını duydumda önceden kızdırıldığını duymadım 🤷🏻♀️ teşekkür ederim öneriniz için geçmeyecek olurss bunu da denerim şimdilik bi kremlerle ilerliyorum bakalım
ssunacicek motherofLeyla ondan demiyorum erkeğin bazı bölgeleri pişige daha meyilli diye diyorum 😃 temizlkle alakalı değil
motherofLeyla ssunacicek o zaman erkek çocukları kızlara göre daha çok pişik olabilir aman olmasın tabikide yani hiçbirinin canı yanmasın