Birprensesesinim Kızım 8 aylık bir yandan ateş bir yandan balgamlı öksürük var tıkanıyor hırıltısı var ne yapmayalım doktoragötürdüm ilaç verdi kullanıyorum ama faydası yok gibi
Hyekta Birprensesesinim bizimde iki hafta sürdü ciğerler temiz dediler ikinci götürmemde antibiyotik kullandık öyle geçti prospan bricanly klamer antibiyotik kullandım
Zeynepmila_keremtaha Birprensesesinim bizde 6 aylığız 5 yaşında bir oğlum daha var anaokuluna gidiyor ondan bulaştı benim kızımda hırıltılı öksürük balgamlı öksürük vardı yıllardır oğlum da hep ona götütürüm aile doktorumuz ona götürdüm largopen ve ventolin verdi birde burun açıcı çok şükür bugün 4.günümüz bayaa azaldı ama ıhlamur da verdim ılık limonlu az az birde ılık suda veriyorum
Dildeniz Birprensesesinim valla ben son 2 aydır şu lanet gripten çekiyptum 3 kez oldu 2 ayda ve ateşli her defasında balgamlı öksürük inanin yorulduğumu hissediyorum bazen çünkü herşeyi deniyorum en az 10 gün sürüyor bu durum şuanda da grip burnunu açıyorum keçiboynuzu ıhlamur çiçeği kekik limon bunları bi kaynar getirip ılıtıp bal ve propolisle veriyorum işe yarıyor yani en azından daha çabuk toparlanıyor gibi sizde deneyin isterseniz ama bol ılık su balgamı anca öyle söküyor
Hyekta Birprensesesinim iyi gelicektir düzenli kullanın ve odanızı sık sık havalandırın birde doktorum burnunu temizle ki tıkanmasın demişti ayriyetten oğluma tereyağlı pekmez ve pekmezli limon vermiştim belki faydası olur sizede
Birprensesesinim Hyekta teşekkürler canım burnunu temizliyorum banada dedi pekmez limonu denedim ama fayda etmedi
Birprensesesinim Dildeniz canım biz henüz 8 aylığız bal veremiyorum ki su veriyorum ıhlamur veriyorum
Dildeniz Birprensesesinim bal koyma ıhlamur kekik bunları kaynat ver sık sık sabah akşam ben 4 aylıkken vermeye başlamıştım
Ebelfezalininannesi Bizdede aynı sorun var bende elma kabuguyla ihlamur kaynattım verdim fazla sürmedi 15 dkka falan balgamının cogunu kustu ckardı.Bırazda olsa rahatladi.Sende bir dene istersen belki yardımcı olur
Mmmxrayyy Birprensesesinim oglumda aynısı oldu mutlaka kulak Burun Boğaz uzmanı gösterin .ihmal etmeyin bademcik iltihabı olmuş. İki çocuk Dr Boğaz kulağına bakmasına rağmen bilemedi. Kulağa geçmiş enfeksiyon felan lütfen. 3 gün ateşler içinde kaldık