Sinems1 Oğlum 25 günlük ve kaç cc mama vereceğimi bilmiyorum mama ile çocuğunu büyüten hanım kaç cc verdiniz?
Deletedmom0380 Sinems1 bebeğinizin kilosunu 6ya bölün günlük içmesi gereken miktar olur o. Dilerseniz size Öner’i tablo çıkarabilirim Kilosunu paylaşırsanız
hilaleo Sinems1 o günlerde 60 veriyordum ben benim oğlumun doymayıp ağladığını söylediğimde 1. ay kontrolünde 90 cc ye çıkardı doktor kilosuna göre
zynpsrds01 Bebeğin kilosunu 56’ ya bölerek ortaya çıkan sayı kadar duymustum ben ama bende yeterli olmuyor o sayı :)
[silindi] zynpsrds01 o minimum rakam yani bedeninin enerji ihtiyacını karşılayacak olan miktar ondan fazlasını talep ederse verebilirsiniz. 😊
Sinems1 Deletedmom0380 teşekkür ederim oğlum en son 2300 tü ama o zaman 7 günlüktü şuan evde önce kendimi tartıp sonra onu tartınca 3100 gibi bir şey çıktı ama ne kadar doğru bilemiyorum rica etsem 3100 e göre bi öneride bulunabilir misiniz
Bazar Kilosuna göre canım zaten mamanin üzerinde yazar kaç kiloya ona göre ben 60 cc verdim doymadigi zaman anlaşılıyor zaten sonra 90 cc tabi ben anne sütü veriyordum herzaman mama vermedim sizinkini nasıl bilemem
Utkumm Oğlum ilk ay 60 cc ye yakın içiyodu 2. Aydan sonra 90 şuan 3 buçuk aylık 120 150 cc arası değişiyo
G_Alparslan Canim ben 1.5 2 saate bir 60 cc veriyorum eger doymayip agliyorsa 1 saat sonra 60 veriyorum ictigi kadar iciyor ama bizde 28 gunluguz 40 imiz ciksin 90 cikarcak doktorumda