Burakselim45 Kizlar doktorumuz bugun aptamil conformil 1 gecis yapti kabizlik sorunumuz yuzunden bu mamayi kullanan varmi varsa iyi geldimi birde mamanin tadi igrenc 🥴 cocuguma uzulerek veriyorum 🥺
Poncikbirannis Burakselim45 hem gaz yapmaz hem kaka yumuşatır, çok güzel bir mama bende kullanmıştım öneririm yani
Sevim07 Burakselim45 her bebek için farklı deneyip göreceksiniz. Ben aptamil kullandım normal olan gaz yaptı çok almadım. Su an babygoat veriorm muhallebsine karıştırıp ama süt olarak biberonda vermiorm artık 6 buçuk aylığı,
Saripapatyaannesi34 Burakselim45 ben çok memnunum aptamilden şimdi 2 numaraya geçtik kabızlık ve gaz asla yapmıyor doyurucu hemde
Almilabebek_1408 Burakselim45 bizde kullandik canim ilk basta evet normal aptamile gore tadi kotu ama sindirimi cok guzel 1 kutu bitene kadar kullandik sonra normal aptamile gectik simdi sikayetimiz kalmadi
Mahmutsultan Sevim07 geceleri ne yapıyorsunuz peki bide kaç ölçek katıyorsunuz ? Beslenme tablonuz nasıl bende vermek istemiyorum
ayfernaz Sevim07 Kullandığı conformil gaz kabızlık için özel mama o yüzden her bebekte fark ederlik bişey değil
nerminsari ben 3 ay bu mamayı kullandım, hem gaza hem kabızlığa iyi geliyor. tadı sadece biraz buruk, özelliği o, neden üzülüyorsunuz onu anlamadım.
burcutoksoz [bilinmeyen] o mama özel gaz için olduğundan tadı buruk ama vanilya şurubu ekle içine çok güzel içer.
madenmelahat Burakselim45 ama bağırsaklara çok iyi geliyor canım conformil rahatladığını görünce sende rahatlayacaksın.
ayfernaz Üzülmeyin faydasını düşünün. Çocuk bizim gibi çileğin elmanın şekerin tuzun tadını bilmiyor o yüzden ona kötü gelmez merak etmeyin. Çok fayda ediyor içiniz rahat olsun
Burakselim45 ayfernaz allah razi olsun evet gercekten iyimis bugun haftalar sonra desteksiz iki kere kaka yapti cok sukur
Guldas Üzülmeyin, bağırsaklarına çok iyi gelen bir mama. Rahatlatıyor bebekleri. bende kullandım, çok da faydasını gördüm.