Bebeklibiranne Merhaba kızlar karacanın konuşan ve otomatik çay demleyen çaycısını almak istiyorum kullanan var mı aranızda eğer varsa memnun musunuz değil misiniz bir bilgilendirir misini beni🌸🩷
zarifbirhanim Bebeklibiranne Bende burda bekleyeyim çünkü bende almak istiyorum ama karacadan uzak dur derler genelde 🤭
Sevidmn Bebeklibiranne 3 senedir kullaniyorum memnunum mama suyunuda orada ayarliyorum esim sagolsun demligini çatlatmış allahtan ayri satiliyordu yenisini aldim😊
momandbabye Bebeklibiranne Bende var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve mama ayarı da var 40 dereceye basıp bebeğime mama yaparken kullanıyorum aşırı pratik oluyor. Konuşma özelliği iyi ama kapattım bir süre sonra sıktı 😅
Bebeklibiranne zarifbirhanim kahve makinesini kullanıyorum çok memnunum aslında inşallah çaycısından da memnun kalırım😂
Bebeklibiranne Sevidmn bunuda merak ediyordum ya kırılırsa ayrı satılıyor mu diye teşekkür ederim söylediğiniz için☺️🌸
Bebeklibiranne momandbabye ayyy böyle iki yıldır kullanıyorumları görünce seviniyorum instadaki yorumları ürküttü beni ama yinede alıcam sanırım😂
momandbabye Sevidmn Evet ben biraz daha ılıtıyorum önceden ısıttığım su ile çünkü 40 sıcak geliyor bana
ilyestaa Bende var. Güzel ama bundan önce homend in konusan caycisini kullaniyordum. O daha güzeldi. Bu bı tık daha gürültülü. Bence homend i de araştırın 😊
momandbabye Bebeklibiranne Ben de alırken tereddüt etmiştim ama sonrasında memnun kaldım, şimdi fiyatı farklıdır ne kadar olmuş acaba 🙊
Bebeklibiranne momandbabye çay sever robotea pro 4in 1i aldım 3200e normalde 5 küsürdü düşmüş bu fırsatı kaçırmayım dedim🙈😂