Busraaslan Kızlar kullanışlı kabin boy kolay açılıp kapanan çok kaba olmayan tam yatan bir bebek arabası arıyorum çok pahalı birşey alamam uygun fiyatlı önerebileceğiniz bu sağlamdır diyebileceğiniz bebek arabaları var mı ?
tubiiik_ Busraaslan yoya plus kullanıyorum cok memnunum ben yurt dısından aldım ama instagram da var yoya bebek arabaları yazınca cıkıyor suanki güncel fiyat 4799
yusyuvarlak Busraaslan hamilton almıştım tam yatiyor gayet güzel kibar sürümü kolay ben mart ta aldım 2800 almıştım yanlış hatirlamiyorsam
Deletedmom_110 Busraaslan kabin boy tertemiz 10 kere anca bınmıstır oğlum asla durmuyor sevdiremedim 🥱
selinnkk Prego solo kullanıyorum gayet memnunum. Ben 5600e almıştım geçen sene Kasım’da. Güncel fiyat nedir bilmiyorum
Busraaslan Deletedmom_110 bende de buna benzer var ama perti çıktı zaten en başta şu başının denk geldiği yer kırıldı gibi oldu zaten orası 2 ayrı parça gibi sizinki de öyle olmuş tam dik olmadığı için oğlum rahat oturamıyodu yine de gittiği yere kadar kullandım ama yok ben hiç memnun kalmadım çocuğum rahat edemedi en başta
Deletedmom_110 Busraaslan benim arabamda hiçbir sorun yok hiçbirşeyi yok anlamadım sizin gibi nasıl olmus çekimimden kaynaklı düşündünüz ama hiçbir sorunu yok sapa sağlam tertemiz
Busraaslan Deletedmom_110 çekimden kaynaklı olabilir ama sırtının geldiği kısmın en üstü öne doğru gelmiş gibi duruyor
Dlky Busraaslan Elele baby plane 2 yi kullanıyorum çook memnunum arabada az yer kaplaması en sevdiğim özelliği
beyazel Dlky Merhaba dik durabiliyor mu çocuk tam içinde ? Birisi bir önceki modeli için dik duramıyor yazmıştw
Dlky beyazel evet çok hafif tekerleri de küçük zaten sürümü çok kolay kendi kendine gidiyor gibi hele ki travel sistemden sonra çok rahat geldi
beyazel Dlky Çocuk etrafı rahat görebiliyor mu ? Tam dik olmadığı için bazı kişiler çocuğum etrafi göremiyor pişmanım yazmışta 🤔