Rabicean Hayatiseyretmeyegelmisim bence yap en azından diğer ergenlerden farkın olur işleri güçleri yok kullanıcı adıyla eğeleniyorlar çocuk gibiler çok komikler
Hayatiseyretmeyegelmisim Ftmabilalxx sonra hesap ömürlük askıda kalsın 😂 sonra adımı yine değiştiririm askidaki hesap diye 😂 beğeni atıp atıp yorum yapmadan yoklama veririm size 😂😂
Hayatiseyretmeyegelmisim Rabicean yok Master mom veriliyor ondan aldı bizde ilerde inşallah pembelinicez 🤣🤣
Peliina Hayatiseyretmeyegelmisim Adınız ne? Mesela benimki Pelin, bez bebek Kulina’dan aklıma gelerek oldukça yaratıcı Peliina’yı seçtim. Sizede buluruz belki böyle 😄
Peliina Hayatiseyretmeyegelmisim Aklıma Feriha geldii 😂 Annesinin adıydı ya. Hoş benimde kayınvalidemin adı ama önce aklıma feriha geldi 😂🫣
Rabicean Balkizlarim bence hakketmişsiniz zaten ben 17 aydır bu uygulama kullanıyorum sizin yorumlarınız olsun hem çok olgunca hem çok güzel birgünn sizden kötü yorum asla duymadım
Hayatiseyretmeyegelmisim uynakbalina bu arkadaşı uynak balina yapın 😂 bende kendime Uygun bişey bulucam 😂
Balkizlarim Rabicean çok teşekkür ediyorum düşünceniz için Allah razı olsun çok mutlu oldum yorumunuza Rabbim ıyı insanlar çıkarsın karşınıza, karşımıza 🧡🌻🧡
Hayatiseyretmeyegelmisim Peliina ne severdim ya adını Feriha koydum soyadını unuttum 😂 olsa hala bakarım 👌🏻