12345frd Merhaba arkadaşlar. Kısa bi süre sonra tuvalet eğitimine başlayacağım. Neler gerekli sizce. Lazımlık konusunda kararsızım çok şart mı? Benim kızım klozete oturmak için çok hevesli lazımlık yerine klozete konulan adaptörlerden mi alsam bilemiyorum.
Nezzz_ 12345frd Kapak adaptörü daha kullanışlı ..ama lazımlıklıkta uygunlardan aldım öyle pahalılardan değil ekstra altarnetif duruyor.. ilk zaman lazımlık tercıh etti çişe alısma surecınde hem yetısemıyorduk hemen onu getırıyordu bana şimdi tuvalete tam adapte olduk ama bazen lazımlığa yapayım diyor onu istiyor 😊😊
Seda23Yusuf 12345frd aparat aldık oğluma klozete yapıyor bı yere gittimde lazimligida ister klozetten korkar diye hiç almadım
Veyselaras 12345frd lazimlik aldık ama oyun için kullaniyor klozete yapmayı tercih etti adaptör aldık
Kk41 12345frd klozet için adaptör almıştım fakat oturmayı kabul etmedi. Lazımlıgı kabul etti onunla devam ediyoruz . Her çocuk farklı işte😇
12345frd Seda23Yusuf Evet bu durumdan dolayı benimde kafama takıldı hazır klozete hevesi varken hiç lazımlık olmasa mı diye düşünüyodum çünkü ara ara çişim geldi diyip klozete oturmak istiyo hevesinden ☺
Nezzz_ 12345frd Evet canım ya ben ilk alısma surecı dıye normal lazımlık aldım sonrası çişe alısmaya basladıkca tuvalet korksunu yendı suan gıdıyor ama bızımkı sureklı cıse gıdıyor abartmıyrm 10 dakıkada 3 4 kez ondan kenarda duruyo lazımlık 😅😅😅Ama tuvalet korkumuz yok suan cok sukur yetısemedıgmz zaman kıvaranıyr hemen lazımlık oturuyor😊