Merosat 2 tanesi Müslin takım 3 takım hariç hepsi lcw ve ebebek ürünü. Kahverengi uzun kollu tulum 9 aylık e bebek Güneşli uzun kollu tulum 6 9 ay lcw Kahverengi salopet 9 12 ay lcw Arabalı beyaz tulum 9 ay ebebek Sarı yıldızlı tulum 9 ay ebebek Beyaz turuncu şortlu takım 9 12 ay lcw Balıklı Müslin şortlu takım 9 ay ebebek olması lazım tam hatırlamıyorum Açık mavi şortlu Müslin takım 1 yaş ebebek Kırmızı üst kot şortlu salopet 1 yaş cool marka Lacivert ekoseli 1 yaş ebebek Krem gömlek lacivert şortlu takım 12 18 ay necixs Mavi cizgili şortlu takım 1 yaş ebebek Balinalı şortlu takım 1 yaş nazar bebe Arkadaşlar tulumlar dışında çoğu hiç giyilmedi yada 1 kere giyildi. Hepsini toplu alan olursa birkaç parça alt ve üst hediye olarak göndericem. Kafamda tam bir fiyat belirlemedim almak isteyen olursa beraber anlaşırız
annebebek34 Merosat toplu hepsi kaç para olur 3 aylık oğlum var kıyafet ihtiyacım var hem uygunmuş almak isterim uyguna olursa
Dahabirmavi Merosat merhaba krem gömlek lacivert alt takım kalıbı nasıl? diğerlerinin bedeni bize uymuyor da bebeğime seneye için düşündüm kalıbı tam mıdır
betulkayaa1 Merosat merhaba satış yaptığınız hesabınız var mı ? Son paylaştığımız salopet LCW 6-9 ay fiyat nedir
omerinannesi_2705 papatya_1125 fiyatları da çok uygunmuş ama benim oğlum 18-24 ay giyiyor diğerleri küçük oluyor biraz 🥺
Merosat Tulumlar 30 Müslin takımlar 60 Lacivert ekoseli salopet 40 Kırmızı lacoslu kot sortlu tulum 40 Diğer tüm takımlar 50 lira Toplu almayı düşünene bazı alt ve üstler var onları hediye etmek istiyorum
papatya_1125 Merosat tertemiz kullanmışsınız çok da vicdanlı bir insansınız Allah razı olsun. Benimki 2 yaşına yaklasiyor 😊21 aylık oldu
Merosat betulkayaa1 Dolap hesabım var koydum ama daha onaylanmadı. Sizin sorduğunuz 50 lira. Dolap hesabım mervesigirci
Merosat annebebek34 Ayrı ayrı 630 liraya falan denk geliyor eğer hepsini alırım derseniz 550 lira yaparım ve alt üst birkaç temiz parçada hediye ederim
Rabis6716 annebebek34 merhaba eğer almak isterseniz bende erkek bebek kıyafetleri var tanesi 25/30 dan verebilirim yanına birkaç tane hediyede koyarım ihtiyacınız neyse söyleyin bana ona göre ayarlayıp dolap uygulamaya yüklerim toplu olarak
Merosat beyzanurgezi Hepsi 630 liraya denk geliyor ama 550 yaparım en son ve alt üst birkaç parçada hediye ederim.
omerinannesi_2705 Merosat 18-24 ay tulum tarzı varsa veya alt üst takım bakabilirim. Daha çok kışlık bakıyorum
alpinannesi__ Merosat 18-24lere bende bakabilirim yüklerseniz eğer ☺️ müslin takımlar çok hoş ama bebişime olmaz ki alayım 😄