Alparslaninannesiii Oğlum 1 yaşında sürekli hepimizin yüzüne vuruyor bilmeden mi yağıyor anlamadım. Biz kendisine asla vurmayız kızmayız bile neden böyle yapıyor anlamıyorum. Bir anda gelip yüzümüze vuruyor bebeği böyle olan var mı sonra unutur mu bu hareketi
Aslananne1 Alparslaninannesiii bizimki bisi isteyince vermediğim de kendini yerlere atıyor ayaklarını yerlere vuruyor😒😅😅 15 aylık
Alparslaninannesiii Cennet70 vurmasına üzüldüm ama tek benimkinin böyle olmayışına sevindim ne yalan söyleyim demek ki bi geçiş dönemi katlanıcaz biz analar 😅
Kubranurbaysal1 Valla benim kızımda 15 aylık vuruyor hatta bi ara kafa atıyordu 😂 vurduğu zaman ama canım acıyor cici yapmayı öğrettim sonra yüzümü okşuyor hemen ama bizde de var bu durum
Alparslaninannesiii Kubranurbaysal1 benimkine cici anne diyorum önce bir iki cici yapıyor sonra bidaha yapışturıyor valla 😂
Kubranurbaysal1 Aslananne1 işaret parmağını düzgün kullanıypr mu acaba ? Benim ki parmaklarını alıp gösteriyor bu ara biraz biraz işaret parmağını göstermeye başladı gibi ama yine de diğer parmaklarını tam kapatamıyor
Aslananne1 Kubranurbaysal1 hayir daha bisi göstermeyi bilmiyor ama mesela dün armut soyup eline verdim dilim şeklinde bir dilimini yedi birdaha isteyince tabaktaki meyveye bakarak ağlıyor ver diye yani göstermiyor ama onu istediğini ağlayarak yahut mizmizlanarak belli ediyor