2prnses1prens Biz gibi geç kahvaltı yapan bebişler var mı 😅😅 geç kalktı bugün anca şimdiye kaldı. Birde kahvaltı önerileri bekliyorum sizlerden anneler
mobesebesir 2prnses1prens bugün 2 yumurtayla tavada tereyağlı yumurta 5 zeytin kaşar bir tane ufak salatalık yedi dün de patates tostu salatalık zeytin avokado muz yemişti
Dolores 2prnses1prens menünüz çok güzelmiş. Bunları yiyorsa tebrik ediyorum maşallah 😀🩷 benim oğlum yumurtadan, yoğurttan ve peynirden nefret ediyor gerçekten çok zorlanıyorum kahvaltı konusunda.
MommysMini 2prnses1prens altı buçuk aylık bebeğim yumurta sarısını yedi diye seviniyordum bugün ogk yaptı çıkardı yazık yavrum hem güldüm hem üzüldüm ne yedircem hiç bilmiyorum daha yolun başındayız 😂
2prnses1prens Dolores kızlarım hiç bi şekilde peynir yemezler her türlüsünü denedim yemiyorlar şükür oğlum da tam tersi her türlüsününü yiyor 😅 genel olarak bitmiş oluyor tabak
2prnses1prens MommysMini kuzum bnm ya 😅😅 annesi emiyorsa biraz anne sütüyle aç yumurta sarısı sarıyor biraz agızı rahatsız olmuştur 😅 alılır daha çok yeni
MommysMini 2prnses1prens ayy tamam teşekkür ederim bide öyle deniyim 😂 labneyle karıştırmıştım birazcık ama hiç bana mısın demedi sadece yoğurdu hüp diye götürüyor 😂😂
Bilgiliannee 2prnses1prens Kaç kilo sorması ayıp canım ☺️ Bizimki 15 aylık olacak o zamanlar haşlanmış yumurtayı ısıra ısıra tüm yuvarlak haliyle yiyordu ama ay geçtikçe çok değişiyor zevkleri resmen😂
2prnses1prens Mefeannesi patatesi rendeleyin istediğiniz baharatı koyup tost makinasının içine pişirme kagısının üstüne yayın sonra kapatın ☺️
mobesebesir Mefeannesi bi patatesi rendeleyip suyunu sıkıyorum bebeginizin istahina göre patates seçersiniz 1 yumurta biraz da kaşar rendeleyip karıştırıyorum tost makinesinin içine yağlı kağıt serip pişiriyorum. Patatesleri reddedince ince tarafı ile rendeliyorum kolay pisiyor