Madammm Kızlar kaynım kendisine 5 kilo bamya almış onu temizleyip derin dondurucuya atmış bana da almış ama benimkileri saplı pis bir şekilde dolaba atmış atmış ben onları nasıl yiyeceğim derin dondurucudan çıkınca çözünmesini bekleyip kassam olur mu sonuçta pislikleriyle birlikte donuyor pazardan aldığı gibi direkt dolaba atmış ben onu nasıl kullanabilirim kendinkini temizlemiş benimkini bu şekilde atmış asıl yiyebilirim sonuçta pis bir şekilde donmuş içime sinmiyor kaynanam almis
Asyabuse Madammm yani allah aşkına kilosu 100 lira olmuş bamyanın göz göre göre nasıl ziyan edebilir.. donmuş bamyayı sen nasıl temizliceksin ki saplarını soyabilceğini sanmıyorum soyabilirsen yıkayıp yersin pislik noktasında bişey olmaz yıkıcan zaten
Gzdzeynep Madammm donmuş halde birbirine yapışık değilse ya da ayrılıyorsa buzluyken sapları üstten kesip bir suya tutup hemen kavrulmuş soğan ve salçanın içine atabilirsiniz ancak böyle olabilir tamamen çözünmesini beklerseniz kötü olur bence bamya
Rez Madammm temizlediklerinden versin aynen bunu talep edin yok derse de teşekkür edin hiç birini almayın gerek yok bence
Madammm Asyabuse donmuş bamyayı nasıl yıkayabilirim ki pisliklerde donuyor zaten çözülmesini bekleyeceğim çözüldükten sonra bamya zaten bozulmaz mı kararmaz mı normalde ben buzluktan alıp direkt salçalı soğanın içine atıp sıcak suyu ekliyordum o şekilde pişiriyordum içine bunun çözülmesini bekleyeceğim ve yıkayacağım ay bilmiyorum nasıl olacak
Madammm Mlk026 yani bilmiyorum içime almıyor pazardan geldiği gibi pis bir şekilde nasıl yiyeceğim ben onu o şekilde de olmaz ki ya ne yapacağımı bilmiyorum
Asyabuse Madammm valla başarabilirsen helal sana 😂😂 kayınvaliden nasıl böyle bir hata yapar anlamış değilim ayıklamıcaksan alma yahu
Madammm Gzdzeynep tamam saplarını falan keserim o şekilde olur da o yeşil tarafına yapışan tozlar Topraklar pislikler pazarın pisliği sonuçta donmuş bir şekilde duracak yani suya attığım zaman o pislikler de çözünecek böyle nasıl yiyebilirim ki sapları sorun değil bu üzerindeki donmuş pislikleri sorun gözle görülmeyen
Gzdzeynep Madammm o konuda bişey diyemicem almayın bence o zaman o bamyaları ben bu şekilde istemiyorum diyin size dert olcağına onlara olsun bir dahakine yıkayıp öyle koyarlar
Haffuse Yok artik ya, o bamyalari temzleyemzsin, cozulurse zaten sümük sümük olur. Bence alma, bunlari mundar etmissin de, kullamam ben😒
Muyendisanne Madammm biraz limon tuzu ile kaynatmayı deneyiz yada limon ile kararmaz. Ben kuru bamyanın tozu vs gitsin diye böyle yapıyorum. 2. 3 dk kaynıyor sonra hemen soğuk sudan geçiriyorum